Βήμα-βήμα τι πρέπει να κάνετε πριν πουλήσετε το iPhone σας -Τι να διαγράψετε [λίστα]

Ιανουάριος 30, 2016 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner

Είστε έτοιμοι να αφήσετε το παλιό σας iPhone, πιθανότατα για το νέο μοντέλο της Apple. Πριν το αλλάξετε, ρίξτε μια ματιά και βεβαιωθείτε πως έχετε διαγράψει όλα τα δεδομένα σας. Μην αφήσετε τίποτα πίσω, γιατί δεν ξέρετε που μπορεί να βρεθεί.

Αν ανήκετε και εσείς σε αυτούς που δεν έχουν ιδέα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και είστε έτοιμοι!

  1. Κάντε back up
  2. Αφαιρέστε όλες τις φωτογραφίες από το άλμπουμ κάμερα. Συνδέστε το smartphone σας με τον υπολογιστή ή το λάπτοπ και ανοίξτε το Image Capture ή το iPhoto σας. Επιλέξτε όλες τις φωτογραφίες και κάντε κλικ στην επιλογή «Εισαγωγή Ολων». Στο iPhoto επιλέξτε το «διαγραφή φωτογραφιών από το iPhone», μετά τη μεταφορά, ενώ στο Image Capture, αν το «διαγραφή στοιχείων μετά τη λήψη δεν υπάρχει», δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε το «Φωτογραφίες» από το iCloud για Mac και iPhone και στη συνέχεια κάντε επανεκκίνηση των συσκευών, τότε θα δείτε και την επιλογή «Διαγραφή».
  3. Κλείστε το iMessage. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις εφαρμογών> Μηνύματα> iMessage> Ρυθμίστε τον διακόπτη στη θέση off.
  4. Κλείστε το FaceTime. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις εφαρμογών> FaceTime> Διακόπτης στη θέση off.
  5. Απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο iCloud. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις εφαρμογών> iCloud> Έξοδος
  6. Αποσυνδεθείτε από το Apple ID. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις εφαρμογών> App και το iTunes Stores> αγγίξτε το Apple ID και αποσυνδεθείτε.
  7. Επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις εφαρμογών> Γενικά> Επαναφορά> Διαγραφή όλου του περιεχομένου και ρυθμίσεων.
  8. Καταργήστε την καταχώρηση της συσκευής σας στο supportprofile.apple.com. Καλέστε το φορέα σας και ζητήστε του να διαχωρίσει τη συσκευή από το λογαριασμό σας.

Μια σημαντική συμβουλή: Ό, τι κι αν κάνετε, μην διαγράψετε χειροκίνητα τις επαφές, τις υπενθυμίσεις, τις σημειώσεις, ενώ είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας στο iCloud. Αυτό θα διαγράψει το περιεχόμενο από τους διακομιστές του iCloud και τις συνδεδεμένες συσκευές σας (όπως το iPad ή το φορητό υπολογιστή σας).

Μια ακόμη σημαντική συμβουλή: Εάν τύχει και τελειώσει η μπαταρία του smartphone σας κατά τη διάρκεια της «Επαναφοράς στις εργοστασιακές ρυθμίσεις», χρησιμοποιήστε το iTunes για να διαγράψετε τα δεδομένα. Συνδέστε τη συσκευή στον υπολογιστή σας, στη συνέχεια, επαναφέρετε το αντίγραφο ασφαλείας. Συνδέστε το τηλέφωνό σας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις εφαρμογών> Γενικά> Επαναφορά> Διαγραφή όλου του περιεχομένου και ρυθμίσεων ξανά.

Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot

No Internet Connection