Απέκτησε πρώτος το iPhone 6S κι 6S Plus -Μάθε λεπτομέρειες!

Σεπτέμβριος 29, 2015
jumbo-banner

Η Vodafone ανακοινώνει τη διάθεση των νέων iPhone 6S και iPhone 6S plus στην Ελλάδα, στις 9 Οκτωβρίου 2015.

Μέσα από τα καταστήματα Vodafone αλλά και το vodafone.gr, όλοι θα μπορούν να αποκτήσουν και τα δύο νέα μοντέλα και να συνδυάσουν τις πρωτοποριακές τους δυνατότητες με τη μοναδική εμπειρία mobile internet που παρέχει το ποιοτικό και αξιόπιστο δίκτυο 4G και 4G+ της Vodafone.

Με δίκτυο 4G που καλύπτει την πλειονότητα του πληθυσμού πανελλαδικά και δίκτυο 4G+ που αναπτύσσεται συνεχώς, οι συνδρομητές της Vodafone μπορούν να απολαμβάνουν αξεπέραστες ταχύτητες, όπου και αν βρίσκονται, να ανεβάζουν και να κατεβάζουν αρχεία μεγάλου όγκου και να βλέπουν βίντεο υψηλής ευκρίνειας, χωρίς διακοπές αξιοποιώντας τις δυνατότητες των νέων iPhone 6S και iPhone 6S plus στο μέγιστο.

Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα από τα νέα iPhone 6S και iPhone 6S plus, μπορούν από σήμερα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με την εγγραφή τους στο www.vodafone.gr/iPhone-6S. Στη σελίδα του Vodafone eshop θα είναι σύντομα διαθέσιμη μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ για τα νέα iPhone 6S και iPhone 6S plus, καθώς και αποκλειστικές προτάσεις ώστε οι ενδιαφερόμενοι να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει στο προσωπικό τους στιλ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα iPhone 6S και iPhone 6S plus, επισκεφτείτε το www.vodafone.gr/iPhone-6S.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot