Ανάρπαστα έγιναν τα κινητά της Lenovo

Δεκέμβριος 02, 2014
jumbo-banner
Επιβραβεύτηκε από το καταναλωτικό κοινό της Ελλάδας η πρώτη γενιά κινητών τηλεφώνων της Lenovo, η οποία παρουσίασε τη Δευτέρα στην Αθήνα τις νέες σειρές Vibe Smartphones και Yoga Tablet που θα κυκλοφορήσουν την αγορά το 2015.
 
Όπως τόνισε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας στην Ελλάδα κ. Μιχάλης Οικονομάκης, μέσα σε δύο μήνες οι πωλήσεις των κινητών της Lenovo έφτασαν τις 15.000 τεμάχια και οδήγησαν σε εξάντληση των αποθεμάτων της εταιρείας. «Τα κινητά εξαφανίστηκαν» είπε και σημείωσε ότι από τη νέα χρονιά η Lenovo θα διπλασιάσει τους όγκους των smartphones στην Ελλάδα. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, οι πλέον ευπώλητες συσκευές ήταν τα μοντέλα Α536 και το S850.
 
Παράλληλα, όπως τόνισε ο κ. Οικονομάκης, το μερίδιο αγοράς της Lenovo στα λεγόμενα «high end» προϊόντα αυξάνεται σταθερά, ενώ υπογράμμισε ότι η εταιρεία είναι ευχαριστημένη τόσο από τις πωλήσεις κινητών όσο και tablet. Μάλιστα, υποσχέθηκε επέκταση των προϊόντων και σε τιμές κάτω των 100 ευρώ.
 
Στο μεταξύ, η Lenovo παρουσίασε τη Δευτέρα τη σειρά Vibe Smartphones, που θα έρθει στην αγορά με το νέο έτος και θα περιλαμβάνει τρία μοντέλα:
 
- Το Vibe X2 , το οποίο θεωρείται ως το πρώτο πολυεπίπεδο smartphone στον κόσμο και περιλαμβάνει δύο φωτογραφικές μηχανές, με πολλαπλές λειτουργίες
- Το Vibe Z2, το οποίο διαθέτει φωτεινή οθόνη 5,5 ιντσών και είναι 64-bit
- Το Vibe Z2 Pro, το οποίο θεωρείται ιδανικό για την καταγραφή δράσης, διαθέτει 16MP πίσω κάμερα, οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, αυτόματη ανίχνευση-σκηνής και ποιοτική λήψη βίντεο 4K (2160p).
 
Επίσης, η εταιρεία παρουσίασε την νέα σειρά Yoga tablet, η οποία περιλαμβάνει: Το ιδιαίτερα λεπτό και ελαφρύ Yoga 3 Pro με τον ανθεκτικό «μεντεσέ» («watchband hinge»), το Yoga Tablet 2 που θα κυκλοφορήσει τόσο με λειτουργικό Windows στις 10 ίντσες όσο και με Android στις 8 και 10 ίντσες, καθώς και το αναβαθμισμένο Yoga Tablet 2 Pro.
tovima.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot