Ανάκληση JEEP Cherokee για ελαττωματικό κοτσαδόρο

Μάρτιος 16, 2016
jumbo-banner

Ανάκληση αυτοκινήτων JEEP Cherokee (τύπος KJ) για έλεγχο ή/και αντικατάσταση του κοτσαδόρου, ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.

Η ανάκληση αφορά 8621 οχήματα, μοντέλα ετών 2002 - 2007 από τα οποία όσα είναι εξοπλισμένα με εργοστασιακά τοποθετημένο ή aftermarket κοτσαδόρο, αυτός πρέπει να ελεγχθεί ή/και να αντικατασταθεί από νέο. Σε περίπτωση που το όχημα δεν φέρει κοτσαδόρο, τότε πρέπει να εγκατασταθεί σε αυτό εγκάρσια δοκός/πλαίσιο η οποία θα βελτιώσει την απόδοση του οχήματος σε συγκεκριμένου τύπου, χαμηλής ταχύτητας, συγκρούσεις.

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως σχετικά. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 6700896. Επιπρόσθετα, ο ιδιοκτήτης μπορεί να ελέγξει για τις εκκρεμότητες σε διορθωτικές ενέργειες του οχήματός του μέσω της ακόλουθης διασύνδεσης http://recalls.jeep-hellas.gr/ με την εισαγωγή στο αντίστοιχο πεδίο των 8 τελευταίων αριθμών του αριθμού πλαισίου.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot