Έφτασε στην Ελλάδα το WikiPad 7!

Δεκέμβριος 29, 2014
jumbo-banner
To ολοκαίνουργιο tablet - παιχνιδομηχανή «Wikipad 7» έφτασε στην Ελλάδα και είναι έτοιμο για να σας χαρίσει μια ανεπανάληπτη εμπειρία με το μοναδικό «διττό» χαρακτήρα του.

Η νέα ταμπλέτα θα σας εντυπωσιάσει, με το μοναδικό της design, την «δύναμη» ενός τετραπύρηνου επεξεργαστή και μιας 12-πύρηνης κάρτας γραφικών NVIDIA. Διαβάστε τα νέα, σερφάρετε στο Διαδίκτυο, ελέγξτε τα e-mail σας, ενώ με μία μόνο κίνηση, μπορείτε να εφαρμόσετε το ειδικό χειριστήριο και την ίδια στιγμή το tablet μεταμορφώνεται σε παιχνιδομηχανή.





Το αποσπώμενο χειριστήριο του Wikipad 7 είναι σχεδιασμένο να προσφέρει άνεση, δίνοντας τέλεια αίσθηση αφής.

Η 7 ιντσών οθόνη τελευταίας ανάλυσης, ανθεκτική σε γρατσουνιές, τα εκατοντάδες δωρεάν διαθέσιμα Android παιχνίδια και τη 16GB εσωτερική μνήμη, που μπορεί να φτάσει τα 48GB με προσθήκη κάρτας microSD, προσφέρουν λειτουργικότητα και διασκέδαση για όλη την οικογένεια.



Το Wikipad 7 μέσω του Wikipad Game Mapper, προσφέρει σταθερή ποιότητα gaming για κάθε παιχνίδι που θα επιλέξετε, καθώς κάθε εντολή αντιστοιχίζεται με τα κουμπιά του χειριστηρίου σας.

Παράλληλα, το Wikipad 7 ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες όλων, με δυνατότητα σύνδεσης μέσω Wi-Fi, HDMI, Bluetooth 4.0 και GPS.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot