Έρχεται το Football Manager 2015 - Ελληνικό & Beta Access (PC/MAC)

Οκτώβριος 14, 2014
jumbo-banner
Το Football Manager 2015 για PC, Mac & Linux θα κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου.
 
Για προ-παραγγελίες μπορείτε να μπείτε στο eshopkos.gr

Μέσα στις επόμενες μέρες, όσοι κάνουν προ-παραγγελία από το κατάστημά μας θα λάβουν ένα κουτί με κουπόνι συμμετοχής στη Beta έκδοση του παιχνιδιού (ή ένα email με κωδικό για τις Online προ-παραγγελίες) μαζί με οδηγίες download και εγκατάστασης.

Η Beta είναι η έκδοση του παιχνιδιού που βγαίνει αμέσως πριν την τελική, αυτήν που θα κυκλοφορήσει στο τέλος στα καταστήματα. Η καριέρα που θα αρχίσετε στην Beta θα σας ακολουθήσει και στην τελική έκδοση του παιχνιδιού.

Οπότε με την προ-παραγγελία από το κατάστημά μας μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε Football Manager 2 βδομάδες νωρίτερα από τους άλλους! Η Beta μπορεί να ενεργοποιηθεί άμεσα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες το download θα είναι διαθέσιμο στις 24 Οκτωβρίου ή λίγο πιο μετά. Η Beta όπως και όλο το παιχνίδι θα είναι στα Ελληνικά.  (Προσοχή: Το πακέτο της προ-παραγγελίας δίδεται με προκαταβολή 5€ τα οποία φυσικά μετά αφαιρούνται από την τιμή της τελικής έκδοσης. Απαραίτητη η σύνδεση internet).
 
unnamed.png
 
Επί τη ευκαιρία να σας ενημερώσουμε ότι από την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου θα προβληθεί στις 22:00 στα κανάλια Novasports 1 και Novasports 1 HD το εξαιρετικά ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ An Alternative Reality που αφορά το παιχνίδι Football Manager, τη δημιουργία του και τον τρόπο με τον οποίο διαμορφώθηκε μέχρι σήμερα.
Στο έργο αυτό προβάλλονται μεγάλες μορφές του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και αναφέρουν ιστορίες, ευτράπελα και εντυπωσιακά γεγονότα από τη ζωή τους που σχετίζονται με το Football Manager και επηρέασαν για πάντα την ιστορία και την κουλτούρα του ποδοσφαίρου.
 
Δείτε το Trailer τώρα!


ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot