Έπεσε η εφαρμογή του Skype σε όλο τον κόσμο - Διαμαρτύρονται εκατομμύρια χρήστες

Σεπτέμβριος 21, 2015
jumbo-banner
Η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας Skype έπεσε σήμερα σε όλο τον κόσμο. Οι χρήστες διαμαρτύρονται στα κοινωνικά δίκτυα ότι δεν είναι σε θέση να συνδεθούν.   
«Είμαστε λίγο υπερφορτωμένοι αυτή τη στιγμή ...
Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα, ή κατεβάστε το Skype για να το χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή» γράφει το Skype στην ιστοσελίδα του.   Οι χρήστες δεν είναι σε θέση να αλλάξουν το στάτους τους, ενώ οι επαφές τους δείχνουν offline και δε μπορούν να κάνουν κλήσεις. Ωστόσο, αναφέρει το Skype ότι τα στιγμιαία μηνύματα «εξακολουθούν να παραδίδονται ως συνήθως.
Το ζήτημα του στάτους επίσης δεν επηρεάζει το Skype για το Web, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση κλήσεων και την αποστολή άμεσων μηνυμάτων».  
Το μεγαλύτερο πρόβλημα, όπως φαίνεται στο χάρτη, αντιμετωπίζει η Μεγάλη Βρετανία  
Το μεγαλύτερο πρόβλημα, όπως φαίνεται στο χάρτη, αντιμετωπίζει η Μεγάλη Βρετανία
«Δουλεύουμε πάνω σε μια ενημέρωση του κώδικα για αυτό το θέμα και ελπίζω να έχουμε νεότερα σύντομα. Παρακαλώ δεχτείτε τη συγνώμη μας για οποιαδήποτε ενόχληση προκλήθηκε, και σύντομα το πρόβλημα θα επιλυθεί» δήλωσε η εταιρεία.      
Πηγή: www.lifo.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot