Ένα smartphone που αυτοκαταστρέφεται! (βίντεο)

Δεκέμβριος 23, 2014 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Η Blackberry συνεργάζεται με την Boeing για την δημιουργία του πιο ασφαλούς smartphone το οποίο θα μπορεί ακόμα και να αυτοκαταστρέφεται.
 
Το νέο smartphone θα ονομάζεται “Boeing Black”, θα έχει εκπληκτικό μαύρο σχεδιασμό ο οποίος το κάνει να μοιάζει σαν να έχει βγει από ταινία κατασκόπων μιας και θα επιτρέπει στο τηλέφωνο να καταλαβαίνει πότε πάει κάποιος να το παραβιάσει.
 
Το λειτουργικό του θα είναι μια ασφαλής έκδοση του Android, θα μπορεί να δεχθεί δυο κάρτες SIM, θα έχει ειδική θύρα USB και HDMI ενώ αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η λειτουργία προστασίας δεδομένων που έχει και μπορεί και διαγράφει όλες της πληροφορίες από μόνο του μόλις εντοπίσει κάποια παραβίαση για να μην πέσουν τα αρχεία του χρήστη σε λάθος χέρια.

Το νέο smartphone θα διατίθεται μόνο σε εγκεκριμένους χρήστες, καθένας εκ των οποίων θα πρέπει να υπογράφει συμφωνητικό κατά το οποίο θα δεσμεύεται με απόκρυψη πληροφοριών του τηλεφώνου από άλλους.
 
 
newsit.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot

No Internet Connection