Τι είναι το Tella Ball Milkshake που έχει γίνει viral;

Σεπτέμβριος 21, 2015
jumbo-banner

Η ιδιοφυής ανακάλυψη δύο Ελλήνων από την Αυστραλία

Τρεις λέξεις: Nutella, ντόνατ, milkshake. Αν έχουν ήδη αρχίσει να δημιουργούνται εκρήξεις στους σιελογόνους αδένες σου, περίμενε να μάθεις ότι υπάρχει ένα “παρανοϊκό” ρόφημα που συνδυάζει και τα τρία. Και το βρίσκεις μόνο στο Foodcraft Espresso and Bakery στο Erskineville του Sydney.

Δημιουργοί αυτού του milkshake που έχει κατακτήσει το διαδίκτυο, είναι δύο Έλληνες. Ο Άκης Ντάικος και ο Συμεών Καπάτος, ιδιοκτήτες της καφετέριας, εμπνεύστηκαν αυτό το milkshake συνδυάζοντας τα δύο πιο δημοφιλή γλυκά του μαγαζιού, το Nutella Shake και το Tella Ball. 
tella ball milkshake 2
Πρόκειται για ένα milkshake που έχει στην κορυφή του ένα ντόνατ γεμισμένο με Nutella και επικάλυψη ζάχαρης, από το οποίο περνάει ένα καλαμάκι. Το milkshake έγινε viral στα social media, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία φρενίτιδα και οι δημιουργοί του να ξεπουλάνε από τις πρώτες κιόλας πρωινές ώρες της ημέρας.  
tella ball milkshake 1
“Φτιάξαμε 400 Tella Ball Milkshake σήμερα και ξεπουλήσαμε στις 11 το πρωί. Χρησιμοποιήσαμε 30 κιλά Nutella, το οποίο είναι λίγο τρελό. Έπρεπε μάλιστα να κλείσουμε νωρίτερα γιατί ξεμείναμε από γάλα” είχε σχολιάσει στο Mashable, ο Άκης Ντάικος, τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας του milkshake. 

missbloom.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot