Ο Χρήστος Τσουκαλάς "ποζάρει" στην Kostoday...!!! (φωτό-βίντεο)

Απρίλιος 26, 2016
jumbo-banner

Ο νεαρός Κώος Χρήστος Τσουκαλάς γεννήθηκε στην Αθήνα στις 14 Οκτωβρίου 1989 αλλά μεγάλωσε στην Κω.

Είναι ο πρωτότοκος γιος της οικογένειας και έχει ακόμη δύο αδέλφια τον Απόστολο και τον Μάριο. Από τα πρώτα λεπτά της συζήτησης μαζί του καταλάβαμε το χαμηλό προφίλ του την ευχάριστη διάθεση που είχε, αλλά και την ευγένεια του.

Αφορμή της συνέντευξης ο "τίτλος" που πήρε πριν από μερικά χρόνια σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη και γενικότερα πως είναι ο χώρος του μοντελινγκ για ένα νέο από την επαρχία. Ο ένας από του 4 τίτλους που δόθηκαν με την συμμετοχή περίπου 25 ανδρών ήταν αυτός του "Mister Europe" που πήρε ο Χρήστος και ουσιαστικά ήταν και η αφορμή για ν' ασχοληθεί για ένα διάστημα με αυτό τον χώρο.

Έχει συνεργαστεί με επώνυμους του καλλιτεχνικού χώρου και έχει κάνει αρκετές γνωριμίες, όπως Φουρέιρα, Βρεττός,Κοκκίνου, Χατζίδου Σπαλιάρας, Μανίκας, Αναδιώτης, Λούκας Άννα Φλωρινιώτη, Τρύφωνας Σαμαράς, Λιβιεράτος Μπουλούμπασης και πολλοί άλλοι...Έχει λάβει μέρος εκτός από τον διαγωνισμό ομορφιάς σε επιδείξεις μόδας φιλανθρωπικού σκοπού κυρίως, σε φωτογραφίσεις για περιοδικά αλλά και υπαίθριες διαφημίσεις. Να σημειωθεί ότι ο Χρήστος θα συμμετέχει στα Καλλιστεία Ομορφιάς "Southeast and Dodecanese Islands, που θα λάβουν χώρα για πρώτη φορά στο νησί μας. 

Αν και τον ενδιέφερε αυτός ο χώρος πολύ γρήγορα κατάλαβε πως δεν θα μπορούσε ν' αφήσει την οικογένεια του, την επιχείρηση τους που έχει ιστορία μεγαλύετρη από 60 έτη, αλλά και το νησί μας για να μείνει στην Αθήνα. Είναι μεγάλος υποστηρικτής του νησιού μας και σε κάθε προσπάθεια που έκανε το έβαζε πάντα μπροστά και όπως λέει ο ίδιος δεν είναι "τυχαίο πως είμαστε στην πεντάδα όσον αφορά τους τουριστικούς προορισμούς"... Τον ελεύθερο χρόνο του αρέσει να ταξιδεύει, ν' ασχολείται με τις μηχανές και τα αυτοκίνητα, "οδηγός" για την ζωή του η καθημερινή έκφραση του "Πρώτα ο θεός"!

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot