×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

Πορτραίτα του Σνόουντεν έχουν κατακλύσει τις γκαλερί στην Κίνα

Ιούνιος 21, 2014
jumbo-banner

Σε ένα χωριό γεμάτο  γκαλερί, στο Dafen εκεί όπου παράγονται χειροποίητες ρέπλικες των διασημότερων έργων τέχνης, μία νέα μόδα έχει κυριαρχήσει. Ανάμεσα στα αντίγραφα έργων των Ντα Βίντσι, Βαν Γκογκ, Σεζάν, Ματίς, Γκογκέν και Πικάσο, βρίσκονται πορταίτα ανδρών που συνέδεσαν το όνομά τους με κάποια ιστορία μυστηρίου. Στην σειρά αυτή, ανήκουν και τα πορτραίτα του πρώην συνεργάτη των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, Έντουαρντ Σνόουντεν.


snowden1
Ο 29χρονος που αποκαλύψε το μεγαλύτερο σκάνδαλο παρακολουθήσεων στις ΗΠΑ, δεν έχει εμπνεύσει μόνο τους ζωγράφους του κινέζικου χωριού αλλά και τον Αμερικανό σκηνοθέτη Όλιβερ Στόουν που σχεδιάζει να γυρίσει μια ταινία γύρω από τις αποκαλύψεις που έκανε ο Σνόουντεν, σε σενάριο που θα βασιστεί στο βιβλίο του δημοσιογράφου της εφημερίδας Guardian Λουκ Χάρντινγκ. Τον Φεβρουάριο, κυκλοφόρησε στην Αμερική και η πρώτη πλαστική κούκλα  Σνόουντεν. Με ύψος 30 εκατοστά κρατάει στο χέρι της ένα λαπ τοπ και πωλείται για 99 δολάρια.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις της κούκλας Σνόουντεν θα διατεθούν για το ίδρυμα Ελευθερίας του Τύπου που ιδρύθηκε στις ΗΠΑ το 2012.

parapolitika.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot