Συνεργασία Β.Υψηλάντη με το νέο Υπ. Υγείας Μ.Βορίδη - Β.Υψηλάντης: "Στοχεύω με τη συνεργασία αυτή στην καλύτερη υγειονομική θωράκιση των νησιών μας"

Ιούνιος 12, 2014
jumbo-banner

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλειος Νικόλαος Α. Υψηλάντης είχε σήμερα την πρώτη του συνάντηση με τον νέο Υπουργό Υγείας κ. Μάκη Βορίδη για θέματα σχετικά με το νομό Δωδεκανήσου.

Κατά τη συνάντηση αυτή έθεσαν το πλαίσιο συνεργασίας προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα πιεστικά προβλήματα που υπάρχουν στον τομέα της υγειονομικής κάλυψης των νησιών μας.

Ήδη συμφωνήθηκε νέα συνάντησή τους, τις προσεχείς ημέρες, όπου θα εξεταστούν αναλυτικά τα επιμέρους ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία, τα πολυδύναμα ιατρεία και τα κέντρα υγείας της Δωδεκανήσου.

Μετά τη συνεργασία ο κ. Β. Υψηλάντης εξέφρασε την ικανοποίησή του δηλώνοντας ότι ήταν εποικοδομητική και ότι και η νέα ηγεσία του Υπουργείου θα ενσκήψει στα προβλήματα των δομών υγείας της Δωδεκανήσου.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot