×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

Συνάντηση του Γιώργου Κυρίτση με το Διοικητή του Νοσοκομείου Κω κ. Σοροκάκη

Ιανουάριος 09, 2014
jumbo-banner

Με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κω κ.Σοροκάκη, συναντήθηκε σήμερα ο κ.Γιώργος Κυρίτσης, παρόντος του στελέχους της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ γιατρού Μανόλη Ουρανού, στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί με τους φορείς της υγείας στο νησί.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα της δημόσιας υγείας στο νησί και ο κ.Κυρίτσης ανέπτυξε τους βασικούς άξονες των προγραμματικών προτάσεων της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ για τον τομέα της υγείας, άξονες που είχε παρουσιάσει και κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με το διοικητικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου.
Συζητήθηκε επίσης το θέμα της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας στην Αντιμάχεια, για το οποίο υπάρχει ταύτιση απόψεων, ως προς τη διατήρηση και λειτουργία του ως δομή δημόσιας υγείας.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ.Κυρίτσης δήλωσε:
«Eίχαμε ακόμα μια χρήσιμη και εποικοδομητική συνάντηση με τον κ.Σοροκάκη. Το Νοσοκομείο αποτελεί τον πυλώνα της δημόσιας υγείας στο νησί και η δική μας προγραμματική πρόταση είναι η ανάπτυξη υποστηρικτικών δομών και δραστηριοτήτων γύρω από αυτόν τον πυλώνα.
Ο Δήμος μπορεί να προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στους δημότες.
Αυτό επιδιώκουμε και έχουμε θέσει σε διαβούλευση τις προτάσεις και τις ιδέες μας με τους φορείς της υγείας στο νησί, ζητώντας και τις δικές τους προτάσεις.»

Από την πλευρά του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κω κ.Σοροκάκης δήλωσε:
«To Nοσοκομείο είναι ανοιχτό στη συνεργασία με την αυτοδιοίκηση αλλά και όλους.
Μέσα από τη συνεργασία και τη συνεννόηση κερδίζουμε όλοι, κυρίως κερδίζει ο πολίτης.
Οι προτάσεις του κ.Κυρίτση για τη συμμετοχή του Δήμου σε ένα δίκτυο πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση.
Το Νοσοκομείο μπορεί να υποστηρίξει τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας στην Αντιμάχεια και έχω καταθέσει μάλιστα και συγκεκριμένες προτάσεις.
Με την ευκαιρία της σημερινής συνάντησης με τον κ. Κυρίτση να δηλώσω επίσης ότι, παρά τη μετακίνηση μου από το Νοσοκομείο της Κω θα είμαι δίπλα στην Τ.Α. και τους πολίτες της Κω, βοηθώντας όπου μπορώ με όλες μου τις δυνάμεις.»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot