Μπροστά Νότιο Αιγαίο: Απάντηση στη λασπολογία του Κ. Δεκαβάλλα

Μάιος 23, 2014
jumbo-banner

ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ Ο Κ.ΔΕΚΑΒΑΛΛΑΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ:

  1. 1.«ΛΑΓΟΣ» ΣΤΟ DEBATE
  2. 2.ΗΜΙΜΑΘΗΣ ΣΤΙΣ ΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ – ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ
  3. 3.ΚΑΚΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ, ΑΦΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗ ΣΥΡΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΙΣΩ.

Οι ανακοινώσεις μίσους, λάσπης και διχασμού στις οποίες επιδίδεται τις τελευταίες ώρες ο κ. Δεκαβάλλας αποδεικνύουν την ταραχή του για την εξουσία που χάνει. Η Αλήθεια είναι ότι έχει να ασχοληθεί σχεδόν τρεις (3) δεκαετίες με τη δικηγορία αφού είχε «γαντζωθεί» στο Δημαρχιακό Θώκο. Είναι καιρός να επιστρέψει στα θρανία για να ξαναδιδαχθεί την νομική επιστήμη και τη δικηγορία ώστε να «βγάλει το ψωμί του» διότι από τα γραφόμενα εναντίον μου δείχνει εκτός από την εμπάθειά του και την ασχετοσύνη του.

Υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών του Νοτίου Αιγαίου, όταν ΔΥΟ (2) μόλις ημέρες πριν την τελική απόφαση των πολιτών που θα κρίνει Νικητή τον Γ.Χατζημάρκο και την παράταξή μας «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ».  

Προσπαθεί να εμφανίσει ανύπαρκτα κωλύματα στην υποψηφιότητά μου, η οποία άλλωστε ελέγχθηκε πριν ανακοινωθεί επίσημα από το Πρωτοδικείο, και να εμφανίσει προβλήματα που δεν υπάρχουν όταν μάλιστα έχω δικαιωθεί από το 2013, από τον πολιτικό διωγμό που υπέστη, και στον οποίο πρωτοστάτησε ο σύντροφος του, βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων κ.Ρήγας.

«Ξέχασε» στην ανακοίνωσή του, να αναφέρει ότι ο κ. Δρυμπέτας (για τον οποίον όψιμα ενδιαφέρεται) ήταν θύμα και αυτός του κ.Ρήγα και απολύθηκε με υπογραφή του κου Μαχαιρίδη. Τον κ.Δρυμπέτα τον σέβομαι, τον τιμώ και τον στηρίζω και εύχομαι να δικαιωθεί, όπως και εγώ, στην προσπάθεια που θα κάνει και στην οποία θα είμαι δίπλα του.

Εκείνος που θα ζήσει την πολιτική απομόνωση είναι ο κ.Δεκαβάλλας που έγινε ΛΑΓΟΣ στο debateπου είχε με τον κ.Λεονταρίτη, υποψήφιο χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων με την παράταξή μας, και κρύφτηκε από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς των Κυκλάδων. Μόλις χθες έριξε την λάσπη του, και σήμερα όταν τον προσκάλεσα για άλλη μία φορά δεν εμφανίσθηκε.

Τι να περιμένει όμως κανείς από έναν άνθρωπο που οπισθοδρόμησε τη Σύρο αρκετές δεκαετίες;

Τον αφήνω στη δυστυχία του και στο παραλήρημά του.

Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα μετανιώσει για τα λόγια και τις πράξεις του.

Υ.Γ. Μην πιάνει στο στόμα του και στην πένα του τον κ. Μπάιλα. Στην παρέα του κ.Μαχαιρίδη που τον απαξίωσε συστηματικά, μετείχε και αυτός.

 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot