Ηλίας Σιφάκης: 300.000 ευρώ σε δράσεις της Κω για το 2015! (φωτό - βίντεο)

Μάρτιος 02, 2015
jumbo-banner

Συνέντευξη τύπου δόθηκε σήμερα το πρωί στη αίθουσα της Μαρίνας από τον αντιδήμαρχο και υπεύθυνο τουρισμού κ. Η. Σιφάκη, ο οποίος αρχικά ευχαρίστησε τα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης για την παρουσία τους και εν συνεχεία ανέλυσε τα κομμάτια της αρμοδιότητας του, τις δράσεις και τους στόχους για το 2015. 

Έκανε αναφορά στην τετραετία 2006-2010, όπου είχε την ίδια θέση όπως και σήμερα αναδεικνύοντας το πλούσιο έργο στον τομέα και τις δραστηριότητες, πετυχαίνοντας την ανάδειξη της τουριστικής ταυτότητας της Κω σαν προορισμό.

Δυστυχώς μετά το 2010 η απελθούσα δημοτική αρχή έχει να παρουσιάσει αδράνεια, ακινησία και έλλειψη προγράμματος και δράσεων στον τομέα του τουρισμού. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό, έντυπα, αλλά και οπτικοακουστικό υλικό δεν χρησιμοποιήθηκε από τη δημαρχία Καϊσερλη, απεναντίας τυπώθηκε εκ νέου υλικό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και το λογότυπο της Κω, με το οποίο παρουσιαζόταν στις τουριστικές εκθέσεις και άλλες εκδηλώσεις, το νησί μας. Συγκεκριμένα, σε κάποιες περιπτώσεις δεν υπήρχε λογότυπο, σε άλλες καταργούσαν το υπάρχον και δημιουργούσαν νέο, γεγονός που προκαλούσε σύγχυση.

Χαρακηριστική είναι η φράση του για την απομόνωση και την απαξίωση τόσο της προϊσταμένης του ΔΟΤ όσο και άλλων τουριστικών φορέων, μετατρέποντας την Κω από πρωταγωνιστή σε κομπάρσο. Αναφορά έγινε στις εταιρείες χαμηλού κόστους Ryanair, στις συζητήσεις με την εταιρεία Astra, καθώς και με την Norwegian Air, στην ανανέωση του Portal του Δήμου και ενεργοποίηση της εφαρμογής για τα smartphones και στις επαφές με την google για τους τρόπους προβολής και διαφήμισης του νησιού μας. 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

{youtube}UPBTsMoZ1hA{/youtube}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ 

 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot