×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

Δήμος Κω, Επαγγελματικοί Φορείς και Επιχειρηματίες σε συνεργασία για την καθιέρωση του Τοπικού Συμφώνου Ποιότητας

Δεκέμβριος 14, 2013
jumbo-banner

Με την παρουσία του Δημάρχου Κω, Κώστα Καΐσερλη πραγματοποιήθηκε η παράδοση των προδιαγραφών και της τεκμηρίωσης της εφαρμογής του τοπικού συμφώνου ποιότητας και του ηλεκτρονικού συστήματος πώλησης υπηρεσιών και προϊόντων με στόχο την πιστοποίηση και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών σε ντόπιους και επισκέπτες.
Στην συνάντηση των στελεχών της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης με τον υπεύθυνο της μελετητικής ομάδας προσδιορίστηκαν τα επόμενα βήματα της εφαρμογής τους που αφορούν κυρίως την ανάδειξη του εγχειρήματος μέσω των μέσων ενημέρωσης και την έναρξη της διαδικασίας διαβούλευσης με τους επαγγελματικούς φορείς και τους επιχειρηματίες του νησιού.
Βασική επιδίωξη της Δημοτικής Αρχής είναι η προώθηση της καινοτομίας, της ποιότητας, της περιβαλλοντικής ευαισθησίας και της συνεργατικής  ιδέας, με σκοπό την προώθηση του πακέτου πώλησης πολλαπλών υπηρεσιών και προϊόντων και την σταδιακή απελευθέρωση των συμβεβλημένων επιχειρήσεων από την ενδιάμεση προώθηση των υπηρεσιών τους.
Το Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας προτείνεται να εφαρμοστεί σε όλες τις επιχειρήσεις ύπνου, στις επιχειρήσεις εστίασης και στις επιχειρήσεις μεταποίησης τοπικών προϊόντων. Θα είναι μια συμφωνία μεταξύ του Δήμου και της επιχείρησης που θα προβλέπει την τήρηση συγκεκριμένων κανόνων και προδιαγραφών με κίνητρα και αντικίνητρα για την επίτευξη και την διατήρησή της.
Η ηλεκτρονική πύλη (www.kos.gr) του Δήμου της Κω που σύντομα θα απευθύνεται στους επισκέπτες μας με 10 διαφορετικές γλώσσες θα αποτελέσει την τεχνολογική πλατφόρμα για την ανάδειξη των επιχειρήσεων που θα ενταχθούν στην κλίμακα των ποιοτικά επώνυμων επιχειρήσεων και σταδιακά στην ομάδα των επιχειρήσεων του πακέτου πώλησης υπηρεσιών και προϊόντων.
Στόχος του Δήμου μας όπως τον προσδιόρισε ο Δήμαρχος Κω είναι η πιλοτική εφαρμογή των προγραμμάτων του τοπικού συμφώνου ποιότητας και της ηλεκτρονικής πώλησης υπηρεσιών και προϊόντων την επόμενη τουριστική περίοδο και για τον σκοπό αυτό αμέσως μετά τις γιορτές θα ξεκινήσουν τα προγράμματα ενημέρωσης, διαβούλευσης και συνεργασίας  με τους φορείς και τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot