×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

«Η κα. Ρούφα με ένα πραγματικό παραλήρημα, έδωσε την τελευταία της παράσταση ως Αντιδήμαρχος»

Αύγουστος 27, 2014
jumbo-banner
Η πολιτική της παντόφλας, των εκβιασμών και του εκμαυλισμού συνειδήσεων, ηττήθηκε κατά κράτος στις τελευταίες εκλογές.
 
Μαζί με αυτήν ηττήθηκαν οι πρακτικές και τα πρόσωπα του παρελθόντος.
Άγνωστη λέξη η αυτοκριτική για κάποιους. Δεν αναρωτιούνται για ποιο λόγο οι πολίτες της Κω τους επιφύλαξαν αυτή την πρωτοφανή εκλογική συντριβή και αποδοκιμασία.
 
Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τα τρενάκια είναι αποκλειστικό έργο της απερχόμενης δημοτικής αρχής και της ιδιότυπης αντίληψης που έχει για τη νομιμότητα. Την αντίληψη αυτή περί νομιμότητας την διαπιστώσαμε άλλωστε μεταξύ πρώτου και δεύτερου γύρου.
Οι αθλιότητες και τα υπονοούμενα για ‘’πιθανή’’ συνεργασία της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ με τον ιδιώτη, είναι ανάξια σχολιασμού.
Η κ. Ρούφα εκτός ότι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική σε ότι λέει, πρέπει να ξέρει ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
Σε ότι αφορά τη ΒΙΜΕΛ είναι τουλάχιστον κωμική η άποψη που εξέφρασε ότι δύο άτομα εμπόδιζαν το διαχειριστικό έλεγχο.
 
Δημοτική Αρχή υπήρχε ή ήταν απλός τροχονόμος;
 
Της υπενθυμίζουμε επίσης ότι η ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ αλλά και άλλες παρατάξεις ζητούσαν έκτακτη γενική συνέλευση και απολογισμό στη ΒΙΜΕΛ εδώ και ένα χρόνο.
 
Ο έλεγχος όμως θα γίνει και θα αποδοθούν και οι ευθύνες.
 
Η δήλωση της ότι θα είναι ‘’άγρυπνος φρουρός για το ξεπούλημα της δημοτικής συγκοινωνίας’’ είναι ανάλογης σοβαρότητας με το περιεχόμενο της σημερινής της συνέντευξης.
 
Αυτοί που παρέδωσαν ‘’αέρα-πατέρα’’ δημοτική περιουσία μέσω της βιομηχανίας των ‘’συνεργατικών’’ και επιχείρησαν να παραδώσουν το Κέντρο Υγείας Αντιμάχειας σε ιδιωτικά συμφέροντα, δεν μπορούν να παριστάνουν τους τιμητές.
 
Και επειδή το χθες το έχουμε αφήσει οριστικά πίσω μας, ισχύουν στο ακέραιο οι δεσμεύσεις της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ για τη δημοτική συγκοινωνία.
 
Γιατί εμείς μιλάμε για το αύριο.
 
-Αναβάθμιση του στόλου της δημοτικής συγκοινωνίας. Επαναφορά του κοινωνικού και κοινωφελούς της χαρακτήρα με δωρεάν μεταφορά των μαθητών, των εποχιακά εργαζόμενων, των ΑμεΑ και της πολύτεκνης οικογένειας με κοινωνικά κριτήρια.
 
-Επέκταση των δρομολογίων στα χωριά και στις δημοτικές ενότητες και σύνδεση με το αεροδρόμιο.
 
-24ωρη λειτουργία την θερινή τουριστική περίοδο για να αποκτήσει και πάλι ζωή η πόλη της Κω, για να διευκολύνονται στις μετακινήσεις τους οι επισκέπτες μας.
 
-Διαφάνεια και ανοιχτοί διαγωνισμοί για την προμήθεια καυσίμων και τη συντήρηση των λεωφορείων. Τέρμα στο καθεστώς αναθέσεων των χιλιάδων ευρώ.
 
ΒΑΣΩ ΠΗ
 
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΩ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot