×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

Π. Καμμένος: Χρονιά απελευθέρωσης το 2014

Δεκέμβριος 31, 2013
jumbo-banner
  Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, «το 2014 θα είναι μια χρονιά απελευθέρωσης, μια χρονιά που θα εφαρμόσουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες το άρθρο 120 του Συντάγματος». Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, «το 2014 θα είναι μια χρονιά απελευθέρωσης, μια χρονιά που θα εφαρμόσουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες το άρθρο 120 του Συντάγματος».

«Αυτή η χρονιά, να είναι μια χρονιά επαναφοράς της εθνικής κυριαρχίας της χώρας και της αξιοπρέπειας των Ελληνίδων και των Ελλήνων, τα οποία στο όνομα του μνημονίου και της νέας τάξης πραγμάτων παρέδωσαν οι σημερινοί κυβερνώντες», αναφέρει στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

«Δεν μπορούν όμως να παραδώσουν ούτε την αξιοπρέπειά μας, ούτε την εθνική κυριαρχία της χώρας», συμπληρώνει.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, «το 2014 θα είναι μια χρονιά απελευθέρωσης, μια χρονιά που θα εφαρμόσουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες το άρθρο 120 του Συντάγματος».

«Θα προστατεύσουμε το Σύνταγμά μας απέναντι σε εκείνους που το καταλύουν και βρίσκονται στο εσωτερικό της χώρας και στο εξωτερικό», συνεχίζει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Πηγή: naftemporiki.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot