×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

Ο Τσίπρας επέλεξε… παρατεταμένη απόσυρση για Καρυπίδη

Φεβρουάριος 06, 2014
jumbo-banner

Την οδό της… παρατεταμένης απόσυρσης επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας για την υποψηφιότητα του Θεόδωρου Καρυπίδη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, καθιστώντας τυπικής διαδικασίας τη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι έντονες αντιδράσεις που συνόδευσαν τις αποκαλύψεις γύρω από τις απόψεις και τη ρητορική του κ. Καρυπίδη, κατέστησαν μονόδρομο την απόσυρση της υποψηφιότητάς του, στην κατεύθυνση της αποδοχής του λάθους, και όχι της διαιώνισής του.

Από χθες κιόλας, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησαν στην αποδόμηση της συγκεκριμένης υποψηφιότητας, ενώ σήμερα τη σκυτάλη πήραν ρεπορτάζ στα ΜΜΕ, και κορυφαία στελέχη όπως ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης και ο βουλευτής Ευκλείδης Τσακαλώτος, αμφότεροι στην εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ “Πρώτη Γραμμή”, με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου.

Στην Κουμουνδούρου εκτιμούν ότι το “mea culpa” θα βάλει τελεία στο ζήτημα αυτό, και θα επιτρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ να κοιτάξει μπροστά, εστιάζοντας στη διεκδίκηση όσο το δυνατόν περισσότερων Περιφερειών και δήμων στις εκλογές του Μαϊου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.


Πηγή: ysterografa.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot