Ο Σταύρος Θεοδωράκης "στον ενικό" με τον Νίκο Χατζηνικολάου (βίντεο)

Μάιος 05, 2015
jumbo-banner

«Δεν θα δεχτούμε να μπούμε σε αυτή την κυβέρνηση», δήλωσε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, “στον ενικό”, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης και πρόσθεσε: «ακόμα και όταν μπαίνει σε ένα λεωφορείο, ξέρεις ποια είναι η διαδρομή».

Παράλληλα, ο κ. Θεοδωράκης, υπογράμμισε: «Να μπω στο λεωφορείο, αλλά να γράφει τη διαδρομή. Η διαδρομή είναι η αναπτυξιακή πορεία της χώρας. Η διαδρομή πρέπει να είναι η ανάπτυξη».

Ευρώ πάση θυσία 

«Ευρώ πάση θυσία, γιατί ο άλλος δρόμος είναι ο δρόμος της κόλασης. Κακώς η κυβέρνηση δεν διευκρινίζει ποιος είναι ο άλλος δρόμος και βλέπουμε όλο και πιο πολύ, άνθρωποι στην Ελλάδα να φλερτάρουν με το ενδεχόμενο, τι έχουμε να χάσουμε από την δραχμή;», δήλωσε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "στον ενικό", ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, αναφερόμενος αν η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στο Ευρώ.

{youtube}TruMeAKFU-Q{/youtube}

Οι ΑΝ.ΕΛ είναι ακροδεξιό κόμμα

«Οι ΑΝ.ΕΛ είναι ένα ακροδεξιό κόμμα, αυτή είναι η άποψή μου», ανέφερε οΣταύρος Θεοδωράκης στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή «στον ενικό».

«Ο κύριος Καμμένος σε κάθε ευκαιρία εκφράζει εθνικιστικές, ρατσιστικές -σε πολλές περιπτώσεις- ακροδεξιές απόψεις και η Ευρώπη έχει μία αντίθεση σε αυτές τις απόψεις. Αυτό είναι το πρόβλημα», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Ο κύριος Καμμένος έχει επικίνδυνες πολιτικές για την Ελλάδα», σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού και στη συνέχεια  μίλησε για ένα περιστατικό που συνέβη φέτος το Πάσχα στο χωριό Εχίνος του νομού Ροδόπης με την περιφορά του Επιταφίου.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο Νίκος Χατζηνικολάου μετέφερε και την απάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, ο οποίος ενημέρωσε ότι το περιστατικό δεν είχε καμία σχέση με διαταγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot