×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

Αποκλειστικά μέσω τραπεζικών λογαριασμών πλέον οι πληρωμές Δημοσίου

Ιανουάριος 16, 2014
jumbo-banner

Με την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα μπαίνει τέλος στις πληρωμές του Δημοσίου από τα ταμεία των Εφοριών και διευκολύνεται παράλληλα η διαδικασία ελέγχου και συμψηφισμού των οφειλών. Επιπλέον, εκτιμάται πως επιταχυνθεί αποπληρωμή των οφειλών του Δημοσίου προς τους πολίτες.

Υποχρεωτικά μέσω τραπεζικών λογαριασμών θα γίνονται στο εξής οι πληρωμές χρηματικών ενταλμάτων από το Δημόσιο προς τους δικαιούχους, σύμφωνα με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.

Η επίμαχη απόφαση θέτει τέλος στις πληρωμές του Δημοσίου από τα ταμεία των Εφοριών, ενώ διευκολύνεται παράλληλα η διαδικασία ελέγχου και συμψηφισμού των οφειλών των δικαιούχων προς την Εφορία ή τα ασφαλιστικά Ταμεία.

Σύμφωνα με την απόφαση, η διαδικασία πληρωμής των δημοσίων δαπανών θα ξεκινά και θα ολοκληρώνεται από μία υπηρεσία, με κατάργηση γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Παράλληλα, εκτιμάται ότι με τον τρόπο αυτόν θα επιταχυνθεί η διαδικασία πληρωμών από το Δημόσιο.

Πηγή: skai.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot