Ο πολλά υποσχόμενος AG παρουσιάζει το "How Could you" με μουσική & στίχους του Α. Ναστόπουλου!

Μάιος 27, 2015
jumbo-banner

Η μουσική οικογένεια της Stigma Records, συνεχώς και μεγαλώνει, κερδίζοντας καθημερινά το στοίχημα της με πολύ προσεγμένες μουσικές παραγωγές και νέες πολλά υποσχόμενες συνεργασίες.

Η δυναμική και καθημερινά ανοδική πορεία της STIGMA RECORDS, "σφραγίζεται" από μία ακόμα νέα συνεργασία, αυτή τη φορά με τον AG.

Ο AG, ένας καλλιτέχνης με pop και rock μουσικές επιρροές αποτελεί πλέον αναπόστπαστο μέλος της STIGMA VENUE, που βρίσκεται κάτω από την καλλιτεχνική φροντίδα & επίβλεψη της δισκογραφικής εταιρείας STIGMA RECORDS.
Ο AG, μεγαλωμένος σε μουσική οικογένεια, δεν άργησε να ασχοληθεί σε επαγγελματικό επίπεδο με τη μουσική από τα πρώτα χρόνια της ζωής του.

Η αρχή της εσωτερικής του ανάγκης να εκφράζεται μέσω της μουσικής, εκτονώθηκε μέσα από τις μουσικές σπουδές του σε φωνητική, πιάνο, κιθάρα, αρμονία, θεωρία της παγκόσμιας μουσικής και συνεχίστηκε με πολλά live σε μουσικές σκηνές τόσο στην Ελλάδα, όσο και στη Ρουμανία και σε όλες τις βαλκανικές χώρες, αφού τη ζωή του τη μοιράζεται μεταξύ Ελλάδας και Ρουμανίας.

Σταθμό στη μουσική του πορεία έως τώρα και βάπτισμα του πυρός δισκογραφικά, αποτελεί η γνωριμία του με τον μουσικό και ραδιοφωνικό παραγωγό Αργύρη Ναστόπουλο, όπου τον ανακάλυψε και η επισφράγιση αυτής της γνωριμίας ήταν η δημιουργία του τραγουδιού "How Could You".

Μία δυναμική μπαλάντα, σε στίχους και μουσική του Αργύρη Ναστόπουλου, που συνδυάζει το pop με το rock στοιχείο και που μόλις σε 2 ημέρες κυκλοφορίας στο επίσημο κανάλι STIGMA VENUE έχει ξεπεράσει ήδη τα 9000 views.

Απολαύστε λοιπόν το How Could You από τον ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο AG, που κυκλοφορεί από τη STIGMA VENUE, μουσική "ομπρέλα" της STIGMA RECORDS . . Απο έναν καλλιτέχνη που σίγουρα με το πηγαίο ταλέντο του θα μας αποσχολήσει μουσικά και τους επόμενους μήνες . . . .



ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot