Οι ΟΝΕ στην Eurovision Κύπρου για το 2015!

Σεπτέμβριος 29, 2014
jumbo-banner
Είναι πλέον γνωστό ότι φέτος, μετά από μια 12μηνη απουσία, η Κύπρος επιστρέφει δυναμικά στο διαγωνισμό της Eurovision στην Αυστρία.

Για αυτό το λόγο το κρατικό κανάλι ΡΙΚ σε συνεργασία με το μουσικό κανάλι MAD, διοργάνωσε ανοιχτό διαγωνισμό υποβολής υποψήφιων για το διαγωνισμό τραγουδιών.
Tα  μέλη των One ξεχωριστά δήλωσαν  την συμμετοχή τους για την Eurovision 2015 για την Κύπρο !!Ο καθένας  με το δικό του ταλέντο και την δική του προσωπικότητα μας παρουσιάζουν την συμμετοχή τους
 
Μία από τις συμμετοχές που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν είναι αυτή του συγκροτήματος «The L.E.D.», ένα μουσικό project του Αργύρη Ναστόπουλου. Πρόκειται για ένα 3μελές boy band (Δημήτρης – Μάρκος – BeatGhost) όπου όλα του τα μέλη ξεχώρισαν με τη δυναμική, το ταλέντο και τη διάθεσή τους για μουσική κι επιλέχθηκαν ύστερα από auditions. Τους γνωρίσαμε μέσα από το δυναμικό dupstep τραγούδι τους «Get Ready", όπου εδώ και 4 μήνες έχει εντυπωσιάσει και κυκλοφορεί σε digital μορφή, ενώ ήδη τους ακολουθούν σε κάθε τους μουσικό «βήμα» και εμφάνιση πάνω από 18000 φίλοι, που ανταμώσανε μέσω των official σελίδων κοινωνικής δικτύωσης του group,ενώ δίπλα τους έχουν ως χορηγό την ALCATEL ONE TOUCH & τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
 
Ο Αργύρης Ναστόπουλος, πρώην μέλος του θρυλικού boy band ONE, ασχολείται ενεργά με τη μουσική, αφού μετρά 14 χρόνια ως ραδιοφωνικός παραγωγός σε μεγάλα ραδιόφωνα Ελλάδα & εξωτερικό, μουσικός παραγωγός σε ταλαντούχους νέους καλλιτέχνες, είναι πίσω από παραγωγές remix σε πολλές από τις επιτυχίες που κυκλοφορούν (Demy, Nikos Ganos, John Newman), dj σε όλα τα γνωστά μαγαζιά της Ελλάδας και της Κύπρου και συνθέτης – στιχουργός σε πολύ γνωστούς καλλιτέχνες (όπως ο Πάνος Κιάμος κ.α.). Ένα ραδιοφωνικό music label όπου ανήκει στον ίδιο κι έχει ως αποδέκτες 20 μεγάλα ραδιόφωνα είναι το "Shut Up And Dance Party", ενώ ανήκει στην δημιουργική ομάδα του Athens Capital Reiss Crew ως DJ, όπου βρίσκεται πίσω από τα μεγαλύτερα parties & remixes.

Επίσης στη λίστα με τους υποψηφίους συναντάμε τον Δήμο Μπέκε, το Φίλιππο Κωνσταντίνο και τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, όλοι πρώην μέλη των One που έχουν στείλει ξεχωριστές συμμετοχές κι ευελπιστούν σε μια θέση όπως με τη συμμετοχή τους ως One το 2002. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου δεν έστειλε συμμετοχή ως τραγουδιστής αλλά ως δημιουργός στο τραγούδι του αδερφού του Στέφανου.

Επίσης, μια ακόμα συμμετοχή είναι αυτή της Βαλάντως που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Greek Idol.
Λέτε αυτός ο διεθνής διαγωνισμός, να είναι η επαρχή μιάς δυναμικής επανένωσης των ΟΝΕ που ήδη συζητιέται μήνες τώρα;
Από μας Καλή επιτυχία  και ας ελπίσουμε να κερδίσει ο καλύτερος αυτό που κάτι έχει να μας δώσει στην Μουσική βιομηχανία

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot