Η Sazi,συναντά τον Ominus και με το τραγούδι "Sexy Papadonna"!

Απρίλιος 25, 2015
jumbo-banner

Είναι νέα . . . σέξυ . . . εκρηκτική & επιστρέφει πίο έτοιμη από ποτέ . .

Ο λόγος για τη Sazi, η οποία συναντά τον Ominus και με το τραγούδι "Sexy Papadonna", μας καλωσορίζουν στη νέα δισκογραφική στέγη, που δεν είναι άλλη από τη Stigma Records.
Η μουσική οικογένεια της Stigma Records, συνεχώς και μεγαλώνει, κερδίζοντας καθημερινά το στοίχημα της με πολύ προσεγμένες μουσικές παραγωγές και νέες πολλά υποσχόμενες συνεργασίες.

Mη ξεχνώντας την υπόσχεσή και το αρχικό κίνητρο δημιουργίας της ότι θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα τόσο σε νέους όσο και ήδη αναγνωρίσιμους καλλιτέχνες που έχουν ταλέντο και διάθεση για έκφραση μέσω της μουσικής.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Sazi, έχοντας ήδη ξεπεράσει τα 500 live acts για φέτος σε Ελλάδα - Κύπρο & Εξωτερικό κι έχοντας στη μουσική της φαρέτρα συνεργασία σε συναυλίες με Snoop Dogg στη Στοκχόλμη, με Flo Rida, live acts στο μεγαλύτερο φεστιβάλ του Μιλάνου Rizzla Music Festival και με live εμφανίσεις στα Bulgarian Music Awards στο πλευρό του μεγαλύτερου pop star της Βουλγαρίας, Danny Levan, μας συστήνεται με το πιο explosive dance κομμάτι του καλοκαιριού . . . Sexy Papadonna !!!

Μία δυναμική συνεργασία με τον Ominus, όπου το στίχο υπογράφει ο ίδιος, ενώ τη μουσική συνυπογράφουν ο ΚΙΜ & ο Πάρης Καραγιάννης. Μία συνεργασία η οποία τις προηγούμενες ημέρες οπτικοποιήθηκε υπό τη σκηνοθετική ματιά του μετρ της οπτικοποίησης όλων των επιτυχιών και των μεγάλων καλλιτεχνών, Γιάννη Παπαδάκου. To styling το επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Κουτσομίχος, τις χορογραφίες επιμελήθηκε ο Μάρκος Γιακούμογλου, χορογράφος όλων των μεγάλων μουσικών & TV Shows.

Μία τεράστια και πολύ φιλόδοξη για τα ελληνικά δεδομένα παραγωγή, όπου για τις ανάγκες πλοκής του σεναρίου, κλήθηκε να συμπρωταγωνιστεί στο πλευρό της Sazi, το μοντέλο Stefano Milato. Ένα μοντέλο με διεθνείς διακρίσεις, αφού έχει υπάρξει αποκλειστικό μοντέλο σε τεράστιες καμπάνιες του εξωτερικού(Givenchy & Diesel), ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας του, μετρά ήδη άπειρες εμφανίσεις σε catwalks για οίκους όπως : Roccobarocco, Philippe Plein, Jean Paul Gaultier.

Μία παραγωγή όπου με μόλις 5 ημέρες προβολής στο επίσημο κανάλι της Stigma Records στο YouTube, έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα 7000 views, κάνοντας μας να πιστεύουμε όλο και πιό πολύ ότι το συγκεκριμένο track θα αποτελέσει το απόλυτο dance track του καλοκαιριού.

Ετοιμαστείτε λοιπόν να χορέψετε στο ρυθμό του Sexy Papadonna και σίγουρα θα έχετε την ευκαιρία να το απολαύσετε και live, αφού αυτή την περίοδο η Sazi με όλη τη δημιουργική ομάδα της STIGMA RECORDS σχεδιάζει τη Summer Live Tour, τόσο για Ελλάδα όσο και εξωτερικό.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot