Η Ela Rose που όλοι ξέρουμε σε συνεργασία με τους "BeatGhosts"!

Σεπτέμβριος 14, 2015
jumbo-banner

Για μια σπαρταριστή καλλιτεχνική είδηση πληροφορηθήκαμε χθες νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου...

Η δημοφιλής Ρουμάνα τραγουδίστρια Ela Rose, ευρέως γνωστή στην Ελλάδα μέσα από τις μεγάλες επιτυχίες της “I Can Feel” και “Lovely Words” που σάρωσαν πριν από μερικά χρόνια τα charts και τα clubs της χώρας, ανακοίνωσε μέσω της επίσημής της σελίδας στο Facebook την επερχόμενη συνεργασία της με ένα δικό μας ανερχόμενο house δίδυμο, μέσω της δημοσίευσης του εξωφύλλου του νέου της single.

Ο λόγος για τους BeatGhosts, τους οποίους τους γνωρίσαμε περισσότερο την άνοιξη που μας πέρασε μέσα από το κομμάτι τους “Spell” που άφησε ωραίες εντυπώσεις προμηνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την δισκογραφική συνέχεια του group. Τι καλύτερο λοιπόν από μια διεθνή συνεργασία για τους νεαρούς BeatGhosts με μια από τις πιο καλαίσθητες φωνές στην Ευρώπη, την Ela Rose!

Από τα ελάχιστα στοιχεία που μάθαμε μέσω του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου κυρίως, το κομμάτι ονομάζεται “You Own My Heart”, οι συντελεστές του εκτός φυσικά από τους BeatGhosts είναι ο Andy Nicolas, ο Άρης Καλημέρης, ο βασικός συνεργάτης της δημοφιλούς τραγουδίστριας και επίσης πασίγνωστος David Deejay καθώς και η ίδια η Ela Rose βάζει τη δική της πινελιά στο νέο τραγούδι το οποίο ανυπομονούμε να ακούσουμε μέσω της Voice Entertainment και της Feelgood Records απ’ όπου αναμένεται σύντομα η κυκλοφορία του!


ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot