Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκαλύπτει τον τίτλο του νέου της άλμπουμ

Μάιος 19, 2014
jumbo-banner

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) A.K.A. JLO έχει 'σερβίρει' μία σειρά από φιλικά προς τους fan ορεκτικά όπως τα Same Girl και Girls και το ρυθμικό ραδιοφωνικό hit I Luh Ya Papi. Τώρα σερβίρει το κυρίως πιάτο. Την προηγούμενη εβδομάδα έκανε πρεμιέρα το First Love στην διάρκεια του On Air με τον Ryan Seacrest, ζωντανά στον KISS FM στο Los Angeles on-air με τον Greg Burns στον Capitol στην Αγγλία.
Το First Love, ένα up-tempo τραγούδι που την παραγωγή έχει κάνει ο Max Martin, αποτελεί κομμάτι του 10ου άλμπουμ της Lopez με τίτλο “A.K.A.” που κυκλοφορεί από την Capitol Records στις 17 Ιουνίου.

"Η μουσική ήταν πάντα η Πρώτη μου Αγάπη…Ως μια κοπέλα που μεγάλωσε στο Bronx, άκουγα τα πάντα" λέει η Λόπεζ . "Στην καριέρα μου έκανα πάντα μουσική που ήταν αντανάκλαση του εαυτού μου…και του που βρίσκομαι στην ζωή μου…κάνω ότι αισθάνομαι…και κάνω πράγματα που θεωρώ αυθεντικά. Είμαι πολλά διαφορετικά πράγματα και κάνω πολλά διαφορετικά πράγματα. Αγαπώ το Hip Hop, την Pop, την Dance μουσική και το R&B. Και με αυτό το 10ο άλμπουμ, έχω δημιουργήσει μία συλλογή από τραγούδια που με κάνουν να αισθάνομαι καλά και χαρούμενη."

Από τότε που το πρώτο άλμπουμ της Λόπεζ On The 6 έκανε πρεμιέρα το 1999, έχει μεταμορφώσει την παγκόσμια μουσική σκηνή και έχει πουλήσει περισσότερα από 75 εκατομμύρια δίσκους. Είχε 16 Top 10 hits και τρία #1 άλμπουμ. Τα μουσικά της κατορθώματα περιλαμβάνουν πολλά βραβεία ανάμεσα σε άλλα τρία ΑΜΑ, τρία ASCAP Music Awards, οκτώ Billboard Latin Music Awards, τρία Billboard Music Awards, και δύο VMAs. Η Λόπεζ ήταν επίσης προτεινόμενη δύο φορές για βραβείο Grammy.

Το 2001 η Λόπεζ 'έγραψε ιστορία' ως η πρώτη καλλιτέχνης που είχε μία #1 ταινία και ένα #1 άλμπουμ ταυτόχρονα. Το “The Wedding Planner” ήταν το κορυφαίο φιλμ της Αμερικής για την χρονιά αυτή ενώ το δεύτερο άλμπουμ της “J.Low” ήταν #1 στο Billboard Top 200 chart.

Στο “A.K.A.” η Λόπεζ συνεργάζεται με τους French Montana, Rick Ross, TI, Pitbull, Iggy Azalea, Tyga, Sia, Chantal, Kirby, Chris Brown, και τους παραγωγούς Max Martin και Savan, Detail, RoccStar, DJ Mustard, Diplo, Harmony, Pop and Oak και τον μακροχρόνιο συνεργάτη Cory Rooney.

Πηγή: e-go.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot