Η Μαρία Καρλάκη ετοιμάζεται να αφήσει το . . . STIGMA της στη FANTASIA!

Απρίλιος 28, 2015
jumbo-banner

Είναι νέα . . ωραία . . . & πολλά υποσχόμενη λαϊκή φωνή . . .

Ο λόγος για την Μαρία Καρλάκη, όπου τελευταία ένας αέρας πλήρους ανανέωσης "φυσά" στην συνεχώς ανοδική μουσική της πορεία . . .

Νέο τραγούδι από τη νέα της μουσική οικογένεια STIGMA RECORDS . . . Μία δυναμική μπαλάντα που σίγουρα θα αποτελέσει το επόμενο αγαπημένο σας τραγούδι . . . Το οποίο ηχογραφείται αυτές τις ημέρες και θα οπτικοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα υπο τη σκηνοθετική ματιά του μέτρ των μουσικών video clips, Γιάννη Παπαδάκου . . .

Ενώ ύστερα από τις άκρως επιτυχημένες της εμφανίσεις Ελλάδα - Κύπρο & Εξωτερικό . . . Επιστρέφει δυναμικά στα νυχτερινά μουσικά δρώμενα της Αθήνας, στο σχήμα της χρονιάς που θα συζητηθεί πολύ και πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν την πολυπόθητη πρεμιέρα !! Στο πλευρό του Παντελή Παντελίδη, της Ελένης Φουρέιρα & του συγκροτήματος Melisses στο νυχτερινό κέντρο Fantasia, υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Κωνσταντίνου Ρήγου.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για μαγικές βραδιές που θα αφήσουν το STIGMA τους για πάντα στην ψυχή σας . . .

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot