Η Γκάγκα ακύρωσε συναυλίες για λόγους υγείας

Ιούνιος 02, 2014
jumbo-banner

Η 28χρονη τραγουδίστρια παταέι αναβολή σε κάποιες ημερομηνίες της περιοδείας της.
Η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) αναγκάστηκε ν' ακυρώσει δύο συναυλίες της από την τουρνέ της "ArtRave" στην Αμερική για λόγους υγείας και υπάρχει μια σχετική ανησυχία για το αν θα μπορέσει να επιστρέψει άμεσα στη σκηνή.
“Είμαι στεναχωρημένη που δε μπορώ να τραγουδήσω αυτή τη βδομάδα. Η Ούρσουλα μου έκλεψε της γοργονίσια μου φωνή. Κατέληξα στο κρεβάτι λόγω μια φρικτής βροχγίτιδας. Ζητάω μια μεγάλη συγνώμη στους φανς μου στο Σιάτλ και στο Βανκούβερ και θα επαναπρογραμματίσουμε τις εμφανίσεις για να επιστρέψω δριμύτερη.” έγραψε η 28χρονη τραγουδίστρια στο twitter.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μother Monster σταματάει εμφανίσεις στη μέση της περιοδείας για λόγους υγείας αφού πριν ένα χρόνο πριν έκανε επέμβαση στο ισχίο της ύστερα από έναν σοβαρό τραυματισμό και αποσύρηκε για μεγάλο διάστημα. Ελπίζουμε το Σεπτέμριο που θα προσγειωθεί στην Αθήνα να μη συμβεί τίποτα παρόμοιο.


Πηγή: e-go.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot