Διπλό live άλμπουμ από την Πέγκυ Ζήνα

Ιανουάριος 13, 2014
jumbo-banner

Η γνωστή τραγουδίστρια κυκλοφορεί το πρώτο live CD της καριέρας της το οποίο περιλαμβάνει 60 ζωντανές ηχογραφήσεις.

Διπλό live άλμπουμ από την Πέγκυ Ζήνα
Οι φίλοι της Πέγκυς Ζήνα σίγουρα θα απολαύσουν αυτό το διπλό live album της αφού περιλαμβάνει 60 τραγούδια τόσο από το δικό της ρεπερτόριο όσο και κομμάτια συναδέλφων που αγαπά και ερμηνεύει στις εμφανίσεις της.

Τραγούδια όπως τα "Ματώνω", "Δυστυχώς", "Είμαι καλά", "Νόημα", "Παραδώσου" είναι μερικά μόνο από αυτά που περιλαμβάνονται στο διπλό CD τραγουδισμένα όλα σε live εκτέλεση.

Επιπλέον, θα την ακούσετε να ερμηνεύει τα "Ό,τι και να γίνει θυμήσου", "Πεθαίνω για σενα", "Συγχώρεσέ με", "Λαδάδικα", "Άγγελέ μου", "Στο μυαλό μου είσαι", "Αν το λες αυτό αγάπη", "Όταν τα χρόνια σου περάσουν", "Σ΄ ένα χαρτάκι έγραψα" και πολλά ακόμα γνωστά τραγούδια.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στο CD θα βρείτε και τέσσερα νέα τραγούδια: "Πάρε δρόμο" του Γιώργου Σαμπάνη και της Ελένης Γιαννατσούλια να έχει ήδη ξεχωρίσει, "Ήρθα" του Γιώργου Μουκίδη, "Είμαι γυναίκα" που έχει γράψει ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Βίκυ Γεροθόδωρου και τη διασκευή ενός τουρκικού κομματιού του Ζalim με ελληνικούς στίχους από την Ελένη Γιαννατσούλια με τίτλο "Ούτε φίλοι ούτε εχθροί".

To CD κυκλοφορεί από τη MINOS EMI.

Πηγή:entertainment.in.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot