Δείτε το νέο video clip της Inna σε συνεργασία με τον Pitbull με τίτλο “Good Time”

Ιούλιος 29, 2014
jumbo-banner
Ας χορέψουμε με την Inna

Μπορεί ήδη να διαθέτει μια ολόκληρη λίστα με καλοκαιρινές επιτυχίες στη δισκογραφία της, αλλά η Inna είναι πάντα έτοιμη να την εμπλουτίζει και να την ενισχύει. Για αυτό το λόγο η Ρουμάνα τραγουδίστρια που κατέκτησε την Ευρωπαϊκή Dance σκηνή τα τελευταία χρόνια ετοίμασε ένα καινούριο, χορευτικό, club τραγούδι με τίτλο “Good Time” στο οποίο συμμετέχει και ο Pitbull. Όπως φαίνεται “Good Time” θα έχουμε και όλοι εμείς αυτό το καλοκαίρι όταν θα χορεύουμε το χορευτικό hit της τραγουδίστριας. Το τραγούδι είναι σίγουρα πιασάρικο και είναι αδύνατο να μην σε κάνει να χορέψεις έστω και λίγο.

Στο video clip της Inna βλέπουμε την sexy τραγουδίστρια να εκτελεί μερικά χορευτικά μόνη ή παρέα με τους χορευτές της. Τα χρώματα στο φόντο θα αλλάζουν συνέχεια, οι κάμερες παίρνουν φωτιά και ο χορός δεν σταματάει ποτέ. Η Inna εμφανίζεται φορώντας διάφορα ρούχα και περούκες και ανεβάζει την διάθεση στα ύψη. Σίγουρα το video clip αυτό μπορεί να σε βάλει σε καλή, καλοκαιρινή διάθεση.
Δείτε το εδώ:
Πηγή: tralala.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot