Menu
Σπαρακτικό βίντεο: Μαμά δελφίνι αρνείται να εγκαταλείψει το νεκρό μωρό της!

Σπαρακτικό βίντεο: Μαμά δ…

Στο βίντεο και στι...

Με 82 σκάφη ξεκινά η Αegean Regatta 2017

Με 82 σκάφη ξεκινά η Αege…

Την Κυριακή το πρωϊ ...

Σκάνδαλο: Σε ποιον συνέταιρο του Μπόμπολα παραχωρεί το management της Πήγασος ο Σαββίδης

Σκάνδαλο: Σε ποιον συνέτα…

Σε ποιον συνέταιρο τ...

Ασφαλιστικό για κλάματα: Πόσα χρόνια πρέπει να δουλέψεις για να πάρεις σύνταξη 1.000€

Ασφαλιστικό για κλάματα: …

«Πόσα χρόνια είπες...

Κώστας Ζαμάγιας για Α. Καρδούλια: ..."Ο μαστραντώνης μ΄ ασβηστο μεράκι"...

Κώστας Ζαμάγιας για Α. Κα…

Έφυγε ο καλός φίλος,...

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Φήμες για χωρισμό, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – …

Μπορεί να ετοίμαζαν ...

«Μάγεψε» μικρούς και μεγάλους η «Η Ωραία Κοιμωμένη» (φωτό-βίντεο)

«Μάγεψε» μικρούς και μεγά…

Ναι, αυτή η Ωραία Κο...

Ανεγκέφαλο άτομο σημάδευε με λέϊζερ διερχόμενο πάνω από την Κάλυμνο αεροπλάνο

Ανεγκέφαλο άτομο σημάδευε…

Σύμφωνα με πληροφο...

Για λίγους η εξαγορά πλασματικών ετών ασφάλισης - Οι χαμένοι των αλλαγών

Για λίγους η εξαγορά πλασ…

Η εξαγορά πλασματικώ...

Το νέο trend στις σχέσεις λέγεται love bombing και είναι χειρότερο από το να αδιαφορεί ο άλλος για σένα

Το νέο trend στις σχέσεις…

Πόσο αθώες είναι τελ...

Prev Next

H Ryanair ανακοινώνει συνεργασία με την Sabre! -Ποιο οικονομικοί Ναύλοι

H Ryanair ανακοινώνει συνεργασία με την Sabre! -Ποιο οικονομικοί Ναύλοι
jumbo-banner

ΧΑΜΗΛΟΙ ΝΑΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ SABRE ΑΠΟ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2015

Η Ryanair, η αγαπημένη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης και η Sabre, μια παγκόσμια εταιρία που προσφέρει λύσεις τεχνολογίας στην ταξιδιωτική βιομηχανία, σήμερα (6 Μαΐου) ανακοίνωσαν συνεργασία μέσω της οποίας οι χαμηλοί ναύλοι και πρόσθετες υπηρεσίες της Ryanair, θα είναι διαθέσιμες προς τα ταξιδιωτικά γραφεία και τις εταιρίες που έχουν πρόσβαση στο σύστημα κρατήσεων της Sabre (GDS) στην Ευρώπη.

Ο συνδυασμός των χαμηλών ναύλων και του ενισχυμένου δικτύου σε κεντρικά και περιφερειακά αεροδρόμια της Ryanair με τις τεχνολογικά πρωτοποριακές λύσεις και υπηρεσίες της Sabre στην Ευρωπαϊκή αγορά, θα δώσουν στην Ryanair την δυνατότητα να βελτιώσει το ταξιδιωτικό της προϊόν προς τους επαγγελματίες ταξιδιώτες.

Η συνεργασία της Ryanair με την Sabre, ακολουθεί την περσινή ένταξη του Business Plus και των υπηρεσιών για εταιρίες και γκρουπ, επιτρέποντας σε ακόμα περισσότερους επαγγελματίες και εταιρίες να έχουν πρόσβαση στους χαμηλούς ναύλους της Ryanair, εξοικονομώντας εκατομμύριά στις Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις ετησίως.

Η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί την πιο πρόσφατη από μια σειρά ενεργειών οι οποίες έχουν ως στόχο την βελτίωση της εμπειρίας των πελατών, ενόψει του προγράμματος "Always Getting Better", όπως η λειτουργία καινούργιας ιστοσελίδας της Ryanair, η νέα εφαρμογή για κινητά με ηλεκτρονικές κάρτες επιβίβασης, οι αριθμημένες θέσεις, η δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή και μία εξατομικευμένη οικογενειακή υπηρεσία, το Family Extra. Όλα αυτά, καθώς η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από απλά τις χαμηλότερες τιμές, με περισσότερες αναβαθμίσεις για το 2015.
Ο Επικεφαλής Marketing της Ryanair, Κenny Jacobs δήλωσε:

"Η Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί με την Sabre, καθώς συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίας μας σε ακόμα περισσότερους επαγγελματίες ταξιδιώτες και εταιρίες. Με περισσότερο από το 27% των πελατών μας να ταξιδεύει ήδη για επαγγελματικούς σκοπούς, συνεχίζουμε να βελτιώνουμε την καλύτερη business υπηρεσία της Ευρώπης, με τους χαμηλότερους ναύλους, τις περισσότερες πτήσεις στην ώρα τους και το εξατομικευμένο Business Plus. Οι εταιρίες, οι επαγγελματίες ταξιδιώτες, και οι εταιρίες διαχείρισης ταξιδιών (TMCs) θα έχουν πλέον μεγαλύτερη πρόσβαση στους χαμηλούς μας ναύλους και στο μεγαλύτερο δίκτυο δρομολογίων στην Ευρώπη χάρι στην συνεργασία μας με την Sabre".

Ο Harald Eisenaecher, Αντιπρόεδρος της Sabre Travel Network, EMEA δήλωσε:
"Η Ryanair έχει γίνει μια δημοφιλής επιλογή για τους επαγγελματίες ταξιδιώτες και πλέον είναι ακόμα πιο εύκολο, γρήγορο και αποδοτικό για τα ταξιδιωτικά γραφεία να αγοράζουν και να κλείνουν τους ναύλους και τις πρόσθετες υπηρεσίες της Ryanair μέσω της Sabre. Οι πρωτοποριακές στην βιομηχανία δυνατότητές μας, επιτρέπουν στην Ryanair να διαθέτει προς πώληση τους ναύλους και πρόσθετες υπηρεσίες της με τον τρόπο που θέλει, εξασφαλίζοντας συνοχή ανάμεσα σε όλα τα κανάλια πώλησης".

Η θέση της Sabre στην ταξιδιωτική βιομηχανία παίζει σημαντικό ρόλο στην πώληση αεροπορικών ναύλων, δωματίων ξενοδοχείων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, εισιτηρίων τρένων και άλλου είδους παροχών για ταξιδιωτικούς πράκτορες και εταιρίες. Η εταιρία κατέχει ηγετική θέση και διαχειρίζεται πάνω από 110 δισεκατομμύρια δολάρια σε εκτιμώμενα ταξιδιωτικά έξοδα. Οι ναύλοι και οι πρόσθετες υπηρεσίες της Ryanair θα είναι διαθέσιμες στο σύστημα της Sabre από την αρχή Ιουνίου του 2015.


ΤΕΛΟΣ
Για περισσότερες πληροφορίες
Παρακαλώ επικοινωνείτε με:
Robin Kiely Jess Matthias
Ryanair Ltd Sabre
Tηλ: +353-1-9451212 Τηλ: +44 (0) 20 8538 8617
press@ryanair.com Jess.matthias@sabre.com

Aκολουθήστε μας στο Twitter: @Ryanair

Σχετικά με την Ryanair:
Η Ryanair είναι η αγαπημένη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, με περισσότερες από 1,600 καθημερινές πτήσεις από 73 βάσεις, συνδέοντας 190 προορισμούς σε 30 χώρες με στόλο που αποτελείτε από περισσότερα από 300 νέα αεροσκάφη τύπου Boeing 737-800. Η Ryanair ανακοίνωσε πρόσφατα την παραγγελία 283 νέων Boeing 737 καθώς και option για 100 επιπλέον Boeing 737 ΜΑΧ 200s, τα οποία θα δώσουν στην Ryanair την δυνατότητα να χαμηλώσει τους ναύλους και να μεγαλώσει την κίνησή της από 90 εκ. αυτό το έτος σε 160 εκ. πελάτες ανά έτος το 2024. Η Ryanair απασχολεί περισσότερους από 9,500 επαγγελματίες υψηλής ειδίκευσης στον κλάδο των αερομεταφορών και έχει ιστορικό ασφάλειας 30 χρόνων.

Σχετικά με την Sabre:
Η Sabre® Corporation παρέχει τεχνολογικές λύσεις στην παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία. To λογισμικό, τα δεδομένα, και οι λύσεις διανομής της χρησιμοποιούνται από χιλιάδες αεροπορικές εταιρίες και ξενοδοχειακές μονάδες για την διαχείριση κρίσιμων λειτουργιών, συμπεριλαμβάνοντας κρατήσεις για επιβάτες και επισκέπτες, διαχείριση εσόδων, πτήσεις, δίκτυο και διαχείριση του πληρώματος. Η Sabre λειτουργεί επίσης μία ηγετικής θέσης αγορά ταξιδιών παγκοσμίως και διαχειρίζεται πάνω από 110 δισεκατομμύρια δολάρια σε εκτιμώμενα ταξιδιωτικά έξοδα ετησίως, συνδέοντας αγοραστές ταξιδιωτικών προϊόντων και προμηθευτές. Με τα κεντρικά της γραφεία στο Southlake, Texas των Ηνωμένων Πολιτειών, η Sabre λειτουργεί γραφεία σε περίπου 60 χώρες στον κόσμο.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

loading...
επιστροφή στην κορυφή

Επαγγελματικός Οδηγός