ΦΡΙΚΗ: Γυναίκα φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ», κρατώντας το ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ παιδιού

Φεβρουάριος 29, 2016
jumbo-banner
Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, το πρωί αστυνομικοί στη Μόσχα εντόπισαν το ακέφαλο σώμα ενός παιδιού, ενώ προσπαθούσαν να σβήσουν μια φωτιά που είχε ξεσπάσει σε ένα διαμέρισμα στην πόλη
Συναγερμός σήμανε πριν από λίγη ώρα στο κέντρο της Μόσχας καθώς μια γυναίκα ντυμένη στα μαύρα απείλούσε να ανατιναχθεί έξω από έναν σταθμό του μετρό.

Η γυναίκα φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ», ωστόσο, το πιο σοκαριστικό στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι κρατούσε το κομμένο κεφάλι ενός μικρού παιδιού!

Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, το πρωί αστυνομικοί στη Μόσχα εντόπισαν το ακέφαλο σώμα ενός παιδιού, ενώ προσπαθούσαν να σβήσουν μια φωτιά που είχε ξεσπάσει σε ένα διαμέρισμα στην πόλη. 

Όπως όλα δείχνουν οι δύο υποθέσεις συνδέονται, ενώ το θύμα φέρεται να είναι ένα κοριτσάκι τριών ή τεσσάρων ετών. 

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως η γυναίκα πρέπει να σκότωσε το παιδί και μετά τον φόνο να πήγε κατευθείαν σε έναν σταθμό του μετρό, εκεί όπου την σταμάτησε τυχαία για έλεγχο ένας αστυνομικός. Τότε, εκείνη έβγαλε από την τσάντα της το κεφάλι του παιδιού και άρχισε να φωνάζει ότι το δολοφόνησε!

Η γυναίκα φώναζε επίσης «Αλλάχου Άκμπαρ» και απειλούσε να ανατιναχθεί, ωστόσο, τελικά αστυνομικοί κατάφεραν να την συλλάβουν και αυτή την ώρα κρατείται σε αστυνομικό τμήμα της Μόσχας.

Οι τελευταίες πληροφορίες, που μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο RIA Novosti -επικαλούμενο αστυνομική πηγή- λένε πως η γυναίκα που κρατείται είναι η νταντά του άτυχου παιδιού.
Προσοχή: Σκληρές Εικόνες
protothema.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot