Φρίκη με μαζική δολοφονία! Τζιχαντιστές έσφαξαν 175 εργάτες στη Δαμασκό

Απρίλιος 08, 2016
jumbo-banner

Χωρίς τέλος οι φρικαλεότητες των τζιχαντιστών, με το Ισλαμικό Κράτος να σκοτώνει 175 εργάτες που αιχμαλώτισαν σε εργαστάσιο τσιμέντου στα ανατολικά της Δαμασκού.

Το πρακτορείο ειδήσεων SANA, επικαλούμενο υπουργική πηγή, ανέφερε την Πέμπτη πως έλειπαν πάνω από 300 Σύροι πολίτες μετά την επίθεση τζιχαντιστών στο εργοστάσιο τσιμέντου Badiyah, που βρίσκεται περίπου 50 χιλιόμετρα ανατολικά της πρωτεύουσας.

"Η εταιρεία ενημέρωσε τις αρχές πως πάνω από 300 εργάτες και εργολάβοι έχουν απαχθεί από τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους", δήλωσε στρατιωτική πηγή στο πρακτορείο. Υπεύθυνος του εργοστασίου δήλωσε στο γαλλικό πρακτορείο πως δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με τους εργαζόμενους από τη Δευτέρα.

"Δεν ήμασταν σε θέση να επικοινωνήσουμε με μέλη της οικογένειάς μας από το μεσημέρι της Δευτέρας μετά την επίθεση του Ισλαμικού Κράτους στο εργαστάσιο. Δεν έχουμε πληροφορίες για το που είναι", δήλωσε κάτοικος της πόλης Dmeir.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot