Φρίκη! Είχε 21 ακρωτηριασμένα αιδοία στο ψυγείο του (Βίντεο)

Νοέμβριος 06, 2015
jumbo-banner

Η σύλληψη του 63χρονου Peter Frederiksen τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε σοκάρει τον κόσμο. Στον καταψύκτη του σπιτιού του είχαν βρεθεί 21 ακρωτηριασμένα αιδοία.

Ο Δανός, που ζει στη Νότια Αφρική, εμφανίστηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου προκειμένου να δικαστεί. Στο σπίτι του είχε βρεθεί χειρουργικός εξοπλισμός και αναισθητικά φάρμακα, ενώ η 28χρονη σύζυγός του Anna Matseliso Molise είχε πει στις αρχές πως τη νάρκωσε και της έκοψε τα γεννητικά όργανα. Θα κατέθετε στο δικαστήριο, αλλά τη σκότωσαν τον περασμένο μήνα ενώ έφευγε από το σπίτι της.

Η αστυνομία πιστεύει ότι τα περισσότερα θύματα είναι από την περιοχή του Lesotho. Ο ιδιοκτήτης καταστήματος όπλων φέρεται να νάρκωνε τα θύματά του πριν από τον ακρωτηριασμό των γεννητικών τους οργάνων. Δεν είναι σαφές όμως αν τους αφαίρεσε τα γεννητικά όργανα ενώ οι γυναίκες ήταν ζωντανές ούτε αν θα επιβίωναν μετά την επίθεση.

Ο 63χρονος υποστηρίζει πως οι ισχυρισμοί είναι εντελώς αβάσιμοι και ρίχνει τις ευθύνες στη νεκρή πλέον σύζυγό του που όπως ανέφερε είχε σχέσεις με κομπογιαννίτες γιατρούς. "Η γυναίκα μου τα χρησιμοποιεί αυτά" δήλωσε στην εφημερίδα Ekstra Bladet. "Της είπα πολλές φορές να τα πάρει από το ψυγείο". Την κατηγόρησε πως ήθελε να πουλήσει τα ακρωτηριασμένα αιδοία στο Lesotho.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας Masilea Langa είπε ότι κρατούσε οργανωμένο αρχείο για κάθε μέρος που είχε αφαιρέσει από το πρώτο του ακόμη θύμα το 2010. Ο Hangwani Mulaudzi είπε πως έφτασαν στα ίχνη του μετά την καταγγελία ενός εκ των θυμάτων του. Πλέον οι αρχές καλούν τυχόν άλλες γυναίκες που έχουν δεχτεί επίθεση να το αποκαλύψουν.
aiodia


newsit.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot