Φέργκιουσον: Βίντεο με δεύτερη δολοφονία ενός 23χρονου στη δημοσιότητα

Αύγουστος 21, 2014
jumbo-banner
Κάτοικος της πόλης Φέργκιουσον κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές του 25χρονου Καζίμ Πάουελ καθώς επίσης και τη στιγμή που έπεσε νεκρός από τα πυρά δύο αστυνομικών.

Το βίντεο αυτό δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία του Σεντ Λούις.

Οι ιδιοκτήτες δύο καταστημάτων τηλεφώνησαν στις Αρχές αναφέροντας ο μεν πρώτος ότι ο Πάουελ έκλεψε δύο κουτιά μπύρας και ντόνατς, ο δε δεύτερος ότι συμπεριφερόταν περίεργα. Την ώρα που έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί αντίκρισαν τον Πάουελ, ο οποίος ακούμπησε στο πεζοδρόμιο τα κουτάκια και άρχισε να φωνάζει. Κρατώντας στο χέρι του ένα μαχαίρι, προσέγγισε τους αστυνομικούς και φώναξε «πυροβολήστε με»

Αν και αφενός δεν έφτασε σε τόσο κοντινή απόσταση ώστε να αποτελεί απειλή και αφετέρου είχε τα χέρια του κοντά στο σώμα και δεν προέταξε το μαχαίρι, οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν 12 φορές.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγα 24ωρα μετά τη δολοφονία του Μάικλ Μπράουν από λευκό αστυνομικό, η οποία στάθηκε αφορμή ώστε να ξεσηκωθούν οι μαύροι κάτοικοι της περιοχής.

Πηγή: newsbomb.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot