Τo BINTEO του ISIS που απειλεί Ιάπωνες ομήρους

Ιανουάριος 20, 2015
jumbo-banner

Στο νέο απειλητικό του βίντεο το Ισλαμικό Κράτος κρατά ομήρους Ιάπωνες πολίτες και απευθύνεται στον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας.

Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε πριν από λίγη ώρα, ένας μαυροφορεμένος άντρας με αλλοιωμένη φωνή απευθύνεται στον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας και ζητά 200.000.000 δολάρια για να μην αποκεφαλίσει τους δύο Ιάπωνες ομήρους που φαίνονται, όπως και στα προηγούμενα βίντεο, με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί στολή και καθισμένοι στα γόνατα.

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος απείλησε σήμερα σε ένα νέο βίντεο να σκοτώσει δύο Γιαπωνέζους ομήρους που ισχυρίζεται πως κρατά και ζήτησε λύτρα 200 εκατ. δολαρίων από την ιαπωνική κυβέρνηση.

"Προς τον Πρωθυπουργό της Ιαπωνίας: Αν και είστε πάνω από 8.500 χιλιόμετρα μακριά από το Ισλαμικό Κράτος, έχετε προσφερθεί εθελοντικά να πάρετε μέρος σε αυτή τη σταυροφορία», λέει ο τζιχαντιστής κρατώντας ένα μαχαίρι κι "έχετε περήφανα δωρίσει 100 εκατομμύρια δολάρια για να σκοτώσουν τις γυναίκες και τα παιδιά μας, να καταστρέψουν τα σπίτια των μουσουλμάνων».

«Διαφορετικά, αυτό το μαχαίρι θα γίνει εφιάλτης σας» λέει ο άντρας που είναι ντυμένος στα μαύρα και ζητά 200 εκατομμύρια χωρίς να προσδιορίζει το νόμισμα.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη η γνησιότητα του βίντεο.

ynetnews.com

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot