Το πνεύμα του Μάικλ Τζάκσον μετακόμισε σε αυτόν τον γέρο που τρομάζει κόσμο (Βίντεο)

Ιούνιος 19, 2015
jumbo-banner

Μετά τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον, εκτός από τον παγκόσμιο θρήνο στους απανταχού θαυμαστές του, υπήρξε και ένα κύμα ξεπετάγματος επίδοξων διαδόχων.

Όχι ως προς τη λάμψη και το ταλέντο φυσικά, αλλά ως προς τις χορευτικές ικανότητες. Αυτό βέβαια συνέβαινε και πριν, αλλά μετά τον θάνατο είναι που πήρε μεγάλες διαστάσεις. Το Moonwalk έγινε η κίνηση που όλοι ήθελαν να ξεπατικώσουν και να χορεύουν σε κάθε ευκαιρία.

Κι εντάξει το να βλέπεις πιτσιρικάδες να την δοκιμάζουν και να πετυχαίνουν άψογα ή έστω καλά να την κάνουν πάει κι έρχεται. Αλλά να βλέπεις έναν ηλικιωμένο κύριο κοντά στα 80 να κάνει αυτές τις πλαστικές κινήσεις σου προκαλεί ένα μικρό φόβο.

Ο παππούς του βίντεο για παράδειγμα που έχει και όψη λες και ήταν μούμια που μόλις βγήκε από την σαρκοφάγο, αρχίζει να κουνιέται σαν τον Μάικλ καθώς περνούν άνθρωποι από δίπλα του και η πρώτη αντίδραση είναι ένα ουρλιαχτό. Εννοείται πως ο τύπος δεν είναι όντως γέρος, αλλά ένας σεσημασμένος φαρσέρ του Youtube ο Punch Robert.


koolnews.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot