Το βίντεο του ISIS με τους 9 τζιχαντιστές του Παρισιού - Απειλεί τους αρχηγούς κρατών

Ιανουάριος 25, 2016
jumbo-banner

Νέο απειλητικό βίντεο δημοσίευσε το Ισλαμικό Κράτος στο οποίο προβάλλονται οι 9 τρομοκράτες που πήραν μέρος στις φονικές επιθέσεις στο Παρίσι τη νύχτα της 13ης Νοεμβρίου.Το βίντεο πληροί όλα τα κριτίρια για να κριθεί αυθεντικό και δείχνει τους τρομοκράτες, πριν τις επιθέσεις στο Παρίσι, να αποκεφαλίζουν αιχμαλώτους ενώ μετά μεταφέρεται στο Παρίσι όπου τους δείχνει κατά τη διάρκεια των επιθέσεων. Την ίδια ώρα στο βίντεο απειλούν τους αρχηγούς των κρατών που έχουν συμμαχήσει στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας.

Ολάντ: Καμία απειλή δεν θα κάνει τη Γαλλία να διστάσει

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ δήλωσε ότι «καμία απειλή δεν θα κάνει τη Γαλλία να διστάσει», μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ), στο οποίο παρουσιάζονται οι δράστες των τρομοκρατικών επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι και απειλούνται όλες οι χώρες που μετέχουν στον διεθνή συνασπισμό εναντίον των τζιχαντιστών.

«Τίποτε δεν θα μας τρομάξει, καμία απειλή δεν θα κάνει τη Γαλλία να διστάσει σε αυτό που έχει να κάνει στη μάχη κατά της τρομοκρατίας», σημείωσε ο Γάλλος Πρόεδρος σε δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους στο περιθώριο επίσημης τελετής που έγινε στο προεδρικό μέγαρο στο Νέο Δελχί, κατά τη δεύτερη ημέρα της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Ινδία. «Το μόνο που κάνουν οι εικόνες αυτές είναι να ακυρώνουν τους δράστες των εγκλημάτων αυτών» σημείωσε επίσης.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot