×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

Τουρκία: Ακόμα 350 απολύσεις αστυνομικών εν μέσω σκανδάλου διαφθοράς

Ιανουάριος 07, 2014
jumbo-banner

Στην απόλυση ή απομάκρυνση 350 ακόμα αστυνομικών που υπηρετούσαν στην Άγκυρα προχώρησε κατά τη διάρκεια της νύχτας η τουρκική κυβέρνηση, εν μέσω του πολύκροτου σκανδάλου κυβερνητικής διαφθοράς που πλήττει τη χώρα την όπως μεταδίδουν το Γαλλικό Πρακτορείο και το BBC.

Η διαταγή απόλυσης εκδόθηκε τα μεσάνυχτα. Ανάμεσα στους απολυμένους βρίσκονται οι επικεφαλής ερευνών για οικονομικά εγκλήματα, διακίνηση παράνομων ουσιών, ηλεκτρονικά εγκλήματα, και οργανωμένο έγκλημα, όπως μεταδίδει το ιδιωτικό πρακτορείο Dogan.

Η διαταγή επίσης προβλέπει την αντικατάσταση των 350 απολυθέντων με 250 νέους αστυνομικούς, οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν προέρχονται από την τουρκική πρωτεύουσα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό NTV.
 
Υπενθυμίζεται πως δεκάδες αξιωματικοί της τουρκικής Αστυνομίας έχουν ήδη απολυθεί ή απομακρυνθεί από τις θέσεις τους από την έναρξη του σκανδάλου, στα τέλη Δεκεμβρίου.

Μεταξύ των καρατομημένων αξιωματικών ήταν και ο διοικητής της Αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης, σώμα που πραγματοποίησε το μεγαλύτερο μέρος των πρώτων συλλήψεων στο πλαίσιο του σκανδάλου.


Πηγή: ertopen.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot