Την μητέρα του εκτέλεσε δημοσίως τζιχαντιστής του ISIS

Ιανουάριος 08, 2016
jumbo-banner

Ένας τζιχαντιστής εκτέλεσε δημοσίως την μητέρα του στην πόλη Ράκα της Συρίας, επειδή τον παρότρυνε να εγκαταλείψει την τζιχαντιστική οργάνωση, ανακοίνωσε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Η γυναίκα, ηλικίας περίπου 40 ετών, προειδοποίησε τον γιο της ότι η συμμαχικές δυνάμεις υπό τις ΗΠΑ θα εξαλείψουν την οργάνωση και τον παρότρυνε να εγκαταλείψει την πόλη μαζί της.

Ο γιος πληροφόρησε την τζιχαντιστική οργάνωση για τις παροτρύνσεις της μητέρας του και αυτή συνελήφθη, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο.

Ο 20χρονος στη συνέχεια εκτέλεσε την μητέρα του την περασμένη Τετάρτη κοντά στο ταχυδρομείο στο οποίο δούλευε, μπροστά στα μάτια εκατοντάδων ανθρώπων, πρόσθεσε το Παρατηρητήριο, το οποίο επικαλείται τοπικές πηγές.

Το Παρατηρητήριο ανακοίνωσε στις 29 Δεκεμβρίου ότι η τζιχαντιστική οργάνωση έχει εκτελέσει περισσότερους από 2.000 Σύρους πολίτες κατά τη διάρκεια των 18 μηνών που ακολούθησαν την ανακήρυξη του χαλιφάτου του στα εδάφη που ελέγχει στη Συρία και το Ιράκ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot