×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

Συνάντηση Μαδούρο με ηγέτες της αντιπολίτευσης

Δεκέμβριος 19, 2013
jumbo-banner

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολά Μαδούρο, είχε την Τετάρτη μια σπάνια συνάντηση με ηγέτες της αντιπολίτευσης, όπου τους προκάλεσε να συγκεντρώσουν υπογραφές εάν θέλουν να τον εκδιώξουν το 2016, αλλά και να συνεργαστούν μαζί του για το καλό της χώρας.

Ο Μαδούρο κάλεσε τους ηγέτες της αντιπολίτευσης στο προεδρικό μέγαρο όπου και πραγματοποιήθηκε η συνάντηση. «Σας υποδέχομαι με ειλικρινή στοργή. Σέβομαι όλες τις πολιτικές σας θέσεις», είπε ο 51χρονος πρόεδρος, καλώντας τους να συμμετέχουν στα προγράμματα της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της φτώχειας.

«Στο πνεύμα των Χριστουγέννων, μπορούμε να γυρίσουμε μια νέα σελίδα», πρόσθεσε. «Οι διαφορές μας θα παραμείνουν, αλλά σας καλώ να συνεργαστείτε».

Πριν από τη συνάντηση, ο Μαδούρο αντάλλαξε χειραψίες με σημαντικούς αντιπάλους του όπως ο δήμαρχος του Καράκας, Αντόνιο Λεντέζμα –τον οποίο συχνά έχει αποκαλέσει «βαμπίρ»- και τον δήμαρχο της Βαλέντσια, Μιγκέλ Κοτσιόλα – τον οποίο συχνά έχει χαρακτηρίσει ως «κλέφτη» και «εγκληματία».

Ο Μαδούρο πρόσφερε δώρα στους καλεσμένους του με συγγράμματα του Ούγκο Τσάβες, ενώ έπαιξε έναν δίσκο όπου ο εκλιπών πρόεδρος της Βενεζουέλας τραγουδά τον εθνικό ύμνο της χώρας.

Πηγή: real.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot