Σοκ στην Κολωνία: Μαζικές σεξουαλικές επιθέσεις την παραμονή Πρωτοχρονιάς από 1.000 Αραβες [βίντεο]

Ιανουάριος 06, 2016
jumbo-banner

Σοκ προκαλεί μια αποκάλυψη του Independent για όσα συνέβησαν στην αλλαγή του χρόνου στο κέντρο της Κολωνίας. 

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα οι αρχές στην Κολωνία ερευνούν μια άκρως περίεργη υπόθεση μαζικών σεξουαλικών επιθέσεων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελίες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς περίπου 1.000 άνδρες «η εμφάνιση των οποίων έδειχνε πως είχαν αραβική ή βορειοαφρικανική καταγωγή», επιτέθηκαν σεξουαλικά σε δεκάδες γυναίκες, στην κεντρική πλατεία της γερμανικής πόλης, ενώ μια γυναίκα δήλωσε στις αρχές ότι έπεσε θύμα βιασμού!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ήταν ηλικίας 15 έως 35 ετών σκορπίστηκαν ξαφνικά και μαζικά στο κέντρο της πόλης και άρχισαν αρχικά να ρίχνουν πυροτεχνήματα.

Πάντως, την ίδια ώρα, αστυνομικές πηγές ανέφεραν ακόμη ότι κάποιοι από τους άντρες που κατηγορούνται για τις επιθέσεις «είναι γνωστοί στις αρχές εδώ και λίγο καιρό» και πως δεν πρόκειται για μετανάστες που μόλις έφτασαν στην χώρα.

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, τουλάχιστον 80 άνθρωποι έπεσαν θύματα των αντρών αυτών, ανάμεσά τους και 35 γυναίκες. Ένα από το θύματα, η Κάτια Λ., είπε  οι δράστες άρχισαν να την αγγίζουν σε όλο της το σώμα.

«Ήταν ένας εφιάλτης. Αν και φωνάζαμε για να φύγουν εκείνοι δεν σταματούσαν. Νομίζω με άγγιξαν τουλάχιστον 100 φορές σε απόσταση 200 μέτρων. Ευτυχώς φορούσα παντελόνι εκείνο το βράδυ...», είπε η γυναίκα.iefimerida.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot