Σοκ - Μητέρα έτρωγε το κρανίο του 2χρονου κοριτσιού της!

Ιούλιος 20, 2015
jumbo-banner

Μία αλκοολική μητέρα από την Ινδία βρέθηκε να τρώει τη σάρκα από το κεφάλι της μόλις 2 ετών κόρης της σύμφωνα με την dailymail.

Η μικρή Μπαράτι Μόνταλ για καλή της τύχη σώθηκε από τον θείο της Ντάμπλου, ο οποίος όταν άκουσε τα κλάματα και τις φωνές της έτρεξε αμέσως να δει τι συμβαίνει και τότε αντίκρυσε τη νύφη του να κόβει κομμάτι του κρανίου της ανιψιάς του και να το τρώει.

Τρομοκρατημένος από το φρικτό θέαμα και χωρίς δεύτερη σκέψη άρπαξε το κορίτσι και το μετέφερε στο κοντινότερο νοσοκομείο, όπου και φρόντισαν τα σοβαρά τραύματα του κεφαλιού της.

"Ήταν γύρω στο μεσημέρι και ξεκουραζόμουν στο σπίτι, όταν άκουσα τις φωνές της Μπαράτι. Έτρεξα για να δω τι γίνεται και η σκηνή που είδα ήταν ​​σοκαριστική. Η μικρή αιμορραγούσε καθώς η μητέρα της Πραμίλα έτρωγε τη σάρκα του κεφαλιού της", δήλωσε ο 41χρονος άντρας.

Όταν η είδηση διαδόδηκε στο χωριό Γκοπαλπούρ στη Δυτική Βεγγάλη, οι οργισμένοι κάτοικοι μαζεύτηκαν στο σπίτι της Πραμίλα και αφού την έδεσαν με σκοινί άρχισαν να τη χτυπούν ως τιμωρία για την πράξη της.

Η μητέρα αφού ομολόγησε στον κόσμο ότι έχει σοβαρό πρόβλημα με τον αλκοολισμό δεν ήταν να θέση να εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν να κάνει κάτι τέτοιο στην κόρη της, ενώ σώθηκε όταν έφτασε στο σπίτι η νύφη της που κάλεσε την αστυνομία για να φύγουν οι εξαγριωμένοι κάτοικοι.

Παράλληλα, οι τοπικές αρχές έχουν ετοιμάσει υπόθεση για την μητέρα η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο σύντομα.

Ο πατέρας της μικρής έχει πάει στο Νέο Δελχί για να εργαστεί ως εργάτης τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν έχει εμφανιστεί από τότε. Το ζευγάρι έχει άλλα δύο παιδιά την Παρμπάτι, οκτώ ετών, και τον Σβάρνα, δύο ετών.

 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot