Σοκαριστικό: Λαθρεπιβάτης έπεσε από το αεροπλάνο εν ώρα πτήσης

Ιούνιος 20, 2015
jumbo-banner

Ένας νεκρός άντρας που έπεσε από πτήση της British Airways βρέθηκε σε οροφή σε κατάστημα του Λονδίνου.

Ο άντρας -πιθανόν λαθρεπιβάτης- βρισκόταν στο κάτω μέρος του αεροσκάφους κι έπεσε όταν αυτό πλησιάζε στο Λονδίνο. Πιστεύεται ότι ο ίδιος μαζί με ένα άλλο άτομο άτομο, κρεμάστηκαν στο κάτω μέρος του αεροπλάνου κι έμειναν εκεί για πάνω από 8.000 μίλια σε μια πτήση από τη Νότια Αφρική στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας της Met είπε: «Την Πέμπτη 18, Ιουνίου τις 08:30 π.μ., η αστυνομία έλαβε αναφορές ότι μπορεί να υπάρχουν λαθρεπιβάτες σε πτήση από το Γιοχάνεσμπουργκ στο Heathrow. Ένας δεύτερος άνδρας ηλικίας μεταξύ 25-30, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε νοσοκομείο στα δυτικά του Λονδίνου, και διεξάγεται έρευνα. Ο άνθρωπος είναι σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση»

Στις 9.35 π.μ., οι αξιωματικοί της αστυνομίας έλαβαν κλήση για το σώμα που ανακαλύφθηκε στην κορυφή ενός κτιρίου στην περιοχή Kew, στο Δυτικό Λονδίνο.

Η ακριβής αιτία του θανάτου δεν έχει βρεθεί ακόμη. Η νεκροψία θα γίνει εν ευθέτω χρόνω, και θα εξεταστεί αν οι νέοι ήταν όντως λαθρεπιβάτες.

Ο άλλος άντρας είναι σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση. Και αυτός έπεσε από το αεροσκάφος αλλά κατάφερε να διασωθεί.

thetoc.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot