Ρωσία: Αν η Ελλάδα χρειαστεί οικονομική στήριξη, θα το εξετάσουμε

Ιούνιος 19, 2015
jumbo-banner

Η Ρωσία είναι έτοιμη να εξετάσει το ενδεχόμενο παροχής οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα, δήλωσε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Αρκάντι Ντβόρκοβιτς, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων TASS.

«Θα στηρίξουμε όποια λύση για τη ρύθμιση της ελληνικής κρίσης χρέους προταθεί από την Ελλάδα και τους Ευρωπαίους εταίρους μας.

Η προτεραιότητά μας είναι η σταθερότητα της Ευρώπης και της Ελλάδας. Επομένως θα υποστηρίξουμε όποια πιθανή λύση θα λύσει το πρόβλημα της οικονομικής κρίσης στη χώρα. Η Ελλάδα είναι ανάμεσα στις χώρες που είναι ενάντια στις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη Ρωσία και δεν είναι η μόνη.

Αυτές οι χώρες δεν σκέφτονται βάσει της πολιτικής, αλλά ενδιαφέρονται για δουλειές και για την οικονομία τους. Αυτή είναι μια εποικοδομητική προσέγγιση», τόνισε.

«Το σημαντικότερο για μας είναι τα επενδυτικά projects και το εμπόριο με την Ελλάδα. Αν χρειαστεί οικονομική στήριξη, θα το εξετάσουμε», συμπλήρωσε ο κ.Ντβόρκοβιτς.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα, όπως μετέδωσε το Reuters, Μόσχα και Αθήνα προχώρησαν στην υπογραφή μνημονίου.

iefimerida.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot