×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

Παντρεύτηκε τη γυναίκα της ζωής του και... πέθανε!

Ιούνιος 25, 2014
jumbo-banner
Δείτε το συγκινητικό βίντεο..
 
Με την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, ο 29χρονος Go πραγματοποίησε την τελευταία του επιθυμία. Παντρεύτηκε τη γυναίκα που αγάπησε μπροστά στη δίχρονη κόρη τους, τους φίλους και τους συγγενείς τους και μετά έκλεισε τα μάτια του για πάντα...
Είχαν αποφασίσει να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου τον Ιούλιο ωστόσο τα σχέδια τους αναβλήθηκαν καθώς ο καρκίνος χτύπησε τη πόρτα του ζευγαριού.
 
Ο Rowden Go λίγο πριν κλείσει τα 30 χρόνια διαγνωστεί με καρκίνο στο ήπαρ σε προχωρημένο στάδιο. Οι γιατροί του έδιναν λίγους μήνες ζωής καθώς ο συγκεκριμένος καρκίνος έχει χαμηλά ποσοστά επιβίωσης.
 
Βλέποντας την υγεία του να επιδεινώνεται αποφάσισε να παντρεύει την γυναίκα της ζωής του Leizel May με την οποία έχει αποκτήσει και μια δίχρονη κόρη.
 
Ο γάμος έγινε στο δωμάτιό του, στο νοσοκομείο Philippine General Hospital στη Μανίλα, καθώς η κατάστασή του δε του επέτρεπε να πάει στην εκκλησία.
 
Ο αδελφός του, Hasset, δημοσιεύτηκε ένα βίντεο από την τελετή στο διαδίκτυο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.
 
Ο Rowden πέθανε στις 11 Ιουνίου το 2014, δέκα ώρες μετά τον γάμο του. Έφυγε από τη ζωή ήσυχος και ευτυχισμένος.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot