Παιδίατρος – κτήνος ανάγκασε 4χρονο αγοράκι να του κάνει στοματικό σεξ

Οκτώβριος 18, 2014
jumbo-banner

Σάλο έχει προκαλέσει στη Γερμανία η δράση ενός παιδιάτρου που κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά τέσσερα αγοράκια ηλικίας από τεσσάρων έως επτά ετών.

Ο γιατρός συνελήφθη μετά από δείγμα DNA που βρέθηκε σε ένα από τα θύματά του αλλά και από την παρακολούθηση των δεδομένων του κινητού τηλεφώνου του.

Τα περιστατικά της κακοποίησης των ανηλίκων έλαβαν χώρα σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας μεταξύ Ιουνίου του 2012 και τον Αύγουστο του 2014 στο Άουγκσμπουργκ, στο Μόναχο και στο Ανόβερο.

Germania-Paidiatros-570

Ο 39χρονος παιδίατρος εργάστηκε επί δέκα χρόνια στο νοσοκομείο του Άουγκσμπουργκ και πέρυσι μετακόμισε στην Ιατρική Σχολή του Ανόβερο. Στο Άουγκσμπουργκ διετέλεσε επίσης για πολλά χρόνια επίτιμο μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ερυθρού Σταυρού.

Δύο περιπτώσεις κακοποίησης στο Άουγκσμπουργκ, ένα στο Μόναχο

Τα δύο περιστατικά για τα οποία κατηγορείται συνέβησαν το καλοκαίρι στο Άουγκσμπουργκ. Σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας, ο γιατρός παρέσυρε τα παιδιά σε ένα υπόγειο και τα κακοποίησε. Σε μία άλλη περίπτωση, στο Μόναχο, παρέσυρε ένα αγοράκι τεσσάρων ετών σε ένα γκαράζ και το ανάγκασε σε στοματικό σεξ. Η χειρότερη περίπτωση ωστόσο συνέβη στο Γκάρμπσεν κοντά στο Ανόβερο. Εκεί, ο παιδίατρος στις 18 Αυγούστου δελέασε ένα αγοράκι πέντε ετών και το απήγαγε βάζοντας το στο αυτοκίνητο του.

Στη συνέχεια το μετέφερε στο διαμέρισμα του και το κακοποίησε σεξουαλικά. Μια γυναίκα εντόπισε εντελώς τυχαία το αγόρι μετά από περίπου δύο ώρες κοντά σε ένα σχολείο σε τραγική κατάσταση.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας του Άουγκσμπουργκ, Μάνφρεντ Γκόλτσακ στον δράστη η αστυνομία βρήκε ίχνη DNA ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στον υπολογιστή του είχε αποθηκευμένες φωτογραφίες των παιδιών που είχε κακοποιήσει.

lifenewscy.com

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot