Ομηρία σε εργοστάσιο στο Σίδνει - Ένας νεκρός και δύο τραυματίες (video)

Μάρτιος 07, 2016
jumbo-banner

Κατάσταση ομηρίας βρίσκεται σε εξέλιξη σε εργοστάσιο στα προάστια του Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όπου σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, ένας ένοπλος εισέβαλε και έχει ήδη σκοτώσει έναν άνθρωπο, ενώ τουλάχιστον δύο έχουν τραυματιστεί.

Σύμφωνα με το BBC, ο δράστης βρίσκεται ακόμα μέσα στο κτίριο και κρατά ομήρους, ενώ η επιχείρηση της αστυνομίας για την εξουδετέρωσή του βρίσκεται σε εξέλιξη.
Νεκρός από τα πυρά του ένοπλου έπεσε ένας 43χρονος άνδρας, ενώ άλλοι δυο έχουν τραυματιστεί. Ο ένας υποβάλλεται ήδη σε εγχείρηση, ενώ ο δεύτερος δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες καθώς τα τραύματά του είναι επιφανειακά.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί σε απόσταση ενός χιλιομέτρου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Channel 7 News Sydney, τουλάχιστον ένας ύποπτος που σχετίζεται με την επίθεση έχει συλληφθεί, αν και ο ένοπλος παραμένει στο κτίριο.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως άκουσαν πέντε πυροβολισμούς, αλλά μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα. Η περιοχή έχει αποκλειστεί σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου και έχει δοθεί εντολή στους κατοίκους της περιοχής να μείνουν μακριά από τα παράθυρα των σπιτιών ή των επιχειρήσεων.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot