Νέο σκληρό βίντεο του ISIS: Μαζική εκτέλεση αιχμαλώτων από γαλλόφωνο Τζιχαντιστή (βίντεο)

Φεβρουάριος 07, 2016
jumbo-banner

Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) έδωσε στη δημοσιότητα το Σάββατο 30 Ιανουαρίου ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ένας τζιχαντιστής να εξαπολύει απειλές στα γαλλικά για επιθέσεις της οργάνωσης εναντίον της Δύσης, πριν, μαζί με άλλους φανατικούς ισλαμιστές, προβεί στην εκτέλεση «αποστατών» και «κατασκόπων».

Το μαγνητοσκοπημένο υλικό, το οποίο μεταφορτώθηκε σε ιστότοπους τζιχαντιστών, φαίνεται να παράχθηκε μετά τις βομβιστικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι που σκότωσαν 130 ανθρώπους, την ευθύνη των οποίων ανέλαβε το ISIS.

Όπως αναφέρεται, το βίντεο –διάρκειας τουλάχιστον 8 λεπτών– μαγνητοσκοπήθηκε από υπηρεσία του ISIS στην επαρχία της Νινευής στο Ιράκ και παρουσιάζει 5 νεαρούς άνδρες, γονατισμένους, ντυμένους με πορτοκαλί φόρμα, που χαρακτηρίζονται ως «κατάσκοποι», να ομολογούν μιλώντας στα αραβικά ότι προέβησαν σε ενέργειες εναντίον των τζιχανιστών, πριν δεχτούν σφαίρες στο κεφάλι.

Ο γαλλόφωνος τζιχαντιστής φορά μια μάσκα χρώματος μπεζ, στρατιωτική στολή αγγαρείας και φέρει ένα πιστόλι. Κάτω από την μάσκα φαίνεται ότι έχει ξανθά μαλλιά.

Ο ίδιος χαρακτηρίζει τις χώρες που συμμετέχουν στη δυτική συμμαχία (υπό την ηγεσία των ΗΠΑ) που μάχεται το ISIS στη Συρία και το Ιράκ «ανόητους εγκληματίες» και ισχυρίζεται ότι δε θα κατορθώσουν να συντρίψουν την εξτρεμιστική οργάνωση.

Παράλληλα απειλεί ότι το ISIS θα εξαπολύσει επιθέσεις που θα κάνουν την Δύση να ξεχάσει τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 ενάντια στις ΗΠΑ, στις οποίες σκοτώθηκαν περίπου 3.000 ανθρώποι, αλλά και το μακελειό στο Παρίσι.

Σε ιδιαίτερη αναφορά του στην Ισπανία και την Πορτογαλία, τονίζει πως οι χώρες θα «πληρώσουν ακριβά» την συντριβή της εξουσίας των μουσουλμάνων στην Αλ-Άνταλους, γνωστή και ως μουσουλμανική Ισπανία ή ισλαμική Ιβηρία (711μ.Χ.– 1492 μ.Χ.) και μιλά για τις πόλεις Τολέδο και Κόρδοβα, επισημαίνοντας πως τα αρχαία εδάφη της Ανδαλουσίας είναι μουσουλμανικά και δεν έχουν ξεχαστεί.

Η «εκτέλεση» φέρεται να πραγματοποιείται σε συντρίμμια ενός κτιρίου που ισοπεδώθηκε από αεροπορική επιδρομή.

Προσοχή! Στο βίντεο που ακολουθεί περιέχονται σκληρές εικόνες.


newsbomb.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot