×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

Νέες Απειλές Χεζμπολάχ κατά Ισραήλ

Δεκέμβριος 21, 2013
jumbo-banner

Νέες απειλές κατά του Ισραήλ με αφορμή αυτή τη φορά, τη δολοφονία, την οποία αρνείται  το Τελ Αβίβ, ενός εκ των ηγετικών στελεχών του σιιτικού κόμματος, εξαπέλυσε την Παρασκευή ο ηγέτης της Χεζμπολάχ του Λιβάνου Χασάν Νασράλα.
«Το Ισραήλ ότι θα τιμωρηθεί για τη δολοφονία του Χασάν Αλ Λακίς» δήλωσε ο Νασράλα σε ομιλία του, που προβλήθηκε σε γιγαντοοθόνη,  κατά τη διάρκεια επιμνημόσυνης τελετής για το δολοφονηθέν στέλεχος της οργάνωσης,
 
Ο ίδιος ανέφερε ότι υπάρχουν ανοικτοί λογαριασμοί, ότι υπάρχουν παλιοί λογαριασμοί και νέοι λογαριασμοί που όπως τόνισε πρέπει να διευθετηθούν.
«Αυτοί που σκότωσαν τους αδελφούς μας δεν θα βρουν καταφύγιο πουθενά στον κόσμο» προσέθεσε ο Νασράλα, η ομιλία του οποίου προβλήθηκε ενώπιον χιλιάδων ανθρώπων που συμμετείχαν στην εκδήλωση.
Ο Χασάν Αλ Λακίς δολοφονήθηκε ενώ βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης στο σπίτι του τα ξημερώματα της 4ης Δεκεμβρίου.
Ο Χασάν Νασράλα επιβεβαίωσε ότι το στέλεχος αυτό αποτελούσε έναν από τους εγκεφάλους της Χεζμπολάχ αρνήθηκε ωστόσο να αποκαλύψει την ακριβή του ιδιότητα στο κόμμα, λέγοντας μόνο ότι συνδεόταν με «τη δουλειά του ιερού πολεμιστή».
«Εργαζόταν για την ανάπτυξη των ικανοτήτων» της Χεζμπολάχ, προσέθεσε, χαρακτηρίζοντας το Λακίς «φίλο και αδελφό».

Πηγή: koutipandoras.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot